1:1
(0:1)
27. J. Mužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav využila přesilovku pouze k remíze


Branky


72. A. Vostál - 27. J. Mužík (p.)
15

V 9. kole Krajského přeboru Vysočiny na sebe narazily Přibyslav a Sapeli Polná. I když domácí hráli 70 minut proti deseti, zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas poznamenalo vyloučení Szabóa

V úvodu zápasu byli hosté aktivnější, v 10. minutě pálil Průcha, jeho střelu domácí zblokovali. V 15. minutě se vytáhl domácí kapitán Pazderka, který skvělým zákrokem vychytal Szabóa. V 18. minutě se rozehráli i domácí, ale všechny akce končily u brankáře hostí. Ve 22. minutě přišel klíčový okamžik první půle, domácího středopolaře Bačkovského fauloval Szabó, sudí mu ukázal žlutou kartu, hostující útočník se s ní ale nechtěl smířit, i proto donutil hlavního rozhodčího vytáhnout také druhou kartu a Szabó byl vyloučen. O 5 minut později prošel hostující Průcha do vápna, kde ho fauloval domácí stoper Strašil a kopala se penalta. Brankář Pazderka penaltu sice vystihl, ale s obrovským štěstí pro hosty, střela prošla za jeho záda 0-1. Ve 32. minutě předvedl krásný slalom domácí Bačkovský, jehož střelu levou nohou vyrazil Pokorný na roh. Poté měli své šance ještě hostující Průcha a Dvořáček, bez úspěchu. Na druhé straně měl největší šanci Krčál, jehož tečovaná bomba skončila jen těsně nad brankou. Poločas 0-1.

Přibyslav překonala ve vápně zaparkovaný autobus pouze jedenkrát

Přibyslav měla celý druhý poločas územní převahu, jenomže obrana hostí, která zaparkovala kompletní autobus před svoji šestnáctku, odolávala. Ovšem z protiútoku mohl přidat druhou branku Mikeš, jehož šance ale skončila odkopem. Domácím se úsilí vyplatilo, Vykoukal dostal skvělý míč za obranu, poslal do vápna centr a tam uspěl nejlepší střelec KP, Adam Vostál, vstřelil tak už 8. branku letošní sezony a vyrovnal. V závěru už se příliš věcí neudálo a oba týmy se musely smířit s bodem.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Imramovský [-] , J. Vopršal [-] , S. Pochop [-] - J. Sibera [-] (71. T. Musil [-] ) , L. Vykoukal [-] (82. O. Kárník [-] ) , M. Krčál [-] - A. Vostál [-] - M. Průža [-] (64. M. Ondra [-] ) , M. Strašil [-] , F. Bačkovský [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (67. D. Procházka [-] ) , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] (84. D. Skotar [-] ) , J. Szabó [-]

ŽK: 26. M. Strašil , 74. M. Krčál - 22. J. Szabó , 78. M. Mikeš , 87. F. Dvořáček . ČK: 22. J. Szabó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KYLAR Roman - NIEDERLE Zdeněk, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích