4:1
(2:0)
53. F. Nečas (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná si doma vyšlápla na Novou Ves


Branky


34. D. Skotar , 44. D. Skotar , 56. A. Průcha , 82. D. Skotar - 53. F. Nečas (p.)
13

Dobře hrající hosty a zároveň jednoho z aspirantů na postup do moravské divize přibrzdili velmi dobrým výkonem polenští fotbalisté, když doma zvítězili nad Novou Vsí vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polenští si s náporem hostí poradili

Hostující fotbalisté měli po celou první půli výraznou převahu, defenziva domácích v čele s gólmanem Tomášem Pokorným však pracovala naprosto spolehlivě. Hrálo se převážně na polovině domácích, kteří však nevynechali jedinou možnost k rychlým brejkům. Ve 34. minutě našel Adam Průcha přízemní přihrávkou Dominika Skotara a Polenští šli do vedení 1-0. O deset minut později skóroval Dominik Skotar podruhé, tentokrát hlavou po centru Mužíka 2-0.

 

Skotar má hattrick

Do druhé půle vstoupili hosté náporem. V 53. minutě se domácí dopustili v šestnáctce faulu, sudí Kliner nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil František Nečas 2-1. Uběhly jen tři minuty a přišla odpověď domácích. Z 25 metrů zahrával přímý kop Adam Průcha, míč napálil jen do zdi o,d ní se míč odrazil zpět k Průchovi a jeho bomba vymetla pavouky z šibenice Fuksovy svatyně 3-1. Defenziva polenského týmu pracovala spolehlivě i nadále a to, co přes ní prošlo, zlikvidoval ve výborné formě chytající Tomáš Pokorný. Hosté hráli na velké riziko a domácím se nabízely možnosti k zvýšení náskoku. Nevyšlo to dvakrát Filipu Dvořáčkovi, potom ani Dominiku Skotarovi, gólman Fuksa předvedl skvělé zákroky.  Až přišla 82. minuta, kdy pláchl obraně Nové Vsi Michal Mikeš a byl v šestnáctce faulován. Pokutový kop tak kopali i domácí. Míč si postavil Dominik Skotar a zvýšil na 4-1. Polenští fotbalisté tak brali tři body za zasloužené vítězství.

 

 

Zdroj: www.tjsapelipolna.cz



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (86. P. Barák [-] ) , J. Mužík [-] (79. M. Mikeš [-] ) , M. Boháček [-] , D. Skotar [-] (90. D. Padrnos [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] , J. Starý [-] (86. T. Nečas [-] ) , M. Žák [-] , F. Nečas [-] , V. Komínek [-] , J. Šandera [-] , O. Forchtsam [-] , M. Novotný [-] (64. V. Novotný [-] ) , J. Nečas [-] , S. Růžička [-] (46. M. Kuchta [-] )

ŽK: 55. M. Žák , 56. M. Novotný , 84. F. Nečas , 88. J. Fuksa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - SOUKUPOVÁ Věra, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza