D. Mühlfeit 76. (p.)
1:2
(0:1)
41. D. Havlík (p.)
63. D. Havlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlík zajistil Hamrům tři body


Branky


76. D. Mühlfeit (p.) - 41. D. Havlík (p.) , 63. D. Havlík
15

Hamerský kapitán potvrdil roli střelce a dvěma brankami připsal svému týmu na účet tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali aktivněji domácí z Polné. Posílali centry před bránu hostí, ale k výraznému ohrožení branky se nedostali. Postupem času se hra vyrovnala a také Hamry se snažili prosadit. Polná se uchylovala především k dlouhým nákopům, které však obrana kladivářů dobře pokrývala. Hosté z Hamrů se snažili hrát kombinačně, ale větší šance nepřicházely ani na jedné straně. Až ve 40. minutě byl ve vápně přistrčen útočník Hamrů Dominik Havlík a byl nařízen pokutový kop. Ten bezpečně proměnil sám faulovaný hráč - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem vyrovnat a snažili se také hrát více kombinačně. Jejich plány na vyrovnání jim ovšem narušil opět Dominik Havlík, který se v 63. minutě dostal do samostatného úniku a zvýšil - 0:2. Domácí Polná se však nevzdala a dál se snažila s utkáním něco udělat. V 70. minutě vytáhl perfektní zákrok nohou brankář kladivářů Lukáš Benc a držel dál čisté konto. To mu ovšem nevydrželo dlouho, když byla nařízena v 76. minutě přísná penalta také na druhé straně, kterou proměnil D. Mühlfeit - 1:2. V závěru utkání mohl vyrovnat útočník domácích, ale téměř z malého vápna vysoko přestřelil. Hamry tak vybojovaly tři body na hřišti Polné. 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Slavoj Polná (web): Rezerva Slavoje se představila v prvním mistrovském utkání na domácím hřišti a začala velmi dobře, do desáté minuty si vytvořila tři brankové příležitosti, ale bohužel nedokázala vstřelit gól. Slavoj se poté přizpůsobil soupeři jeho stylem hry a hrál se nakopávaný fotbal. Ve 41.minutě hosté z penalty vedli 1:0. Druhá půle přinesla pro Slavoj několik šancí, ale bohužel bez efektu a tak hosté z ojedinělé šance zvýšili na 0:2, Slavoj korigoval z penalty 76. minutě Mühlfeitem, ale to bylo bohužel z jeho strany vše.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání proti mladému a běhavému týmu. Celý zápas jsme poctivě pracovali a drželi se taktického plánu, který nám přinesl důležité body.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - L. Čaloud [-] , J. Bohdálek [-] (90. F. Vala [-] ) , D. Procházka [-] , J. Staněk [-] , D. Drápela [-] (59. D. Mühlfeit [-] ) , M. Jirka [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-] , V. Voráček [-] , M. Tomas [-] (80. F. Koumar [-] )

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - A. Šabart [-] (84. M. Srnský [-] ) , K. Suský [-] - J. Jun [-] , P. Němec [-] (59. P. Vašek [-] ) , D. Russ [-] (84. Š. Vrša [-] ) , J. Gančev [-] , I. Sojma [-] (57. J. Zeman [-] ) - P. Hron [-] (57. J. Lóži [-] ) , D. Havlík [-] - T. Novotný [-]

ŽK: 28. J. Bohdálek , 86. J. Bohdálek - 28. P. Němec , 70. T. Novotný , 79. J. Zeman , 88. J. Gančev , 88. M. Srnský .
Hráči zápasu: D. Havlík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MAAR Michal - LIŠKA Zbyněk, ŠLEJTR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: remíza

Hodně těžké utkání pro nás na začátek soutěže. Věřím ale, že pokud podáme kvalitní výkon, bodovat můžeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů