J. Jun 27.
J. Jun 90.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry udolaly Přibyslavice


Branky


27. J. Jun , 90. J. Jun
20

Hamrům i ve druhém zápase zajistil výhru dvou gólový střelec, tím byl Jakub Jun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Kladiváři přivítali za velmi horkého sobotního odpoledne na svém hřišti soupeře z Přibyslavic. Zápas velké šance nepřinášel a utkání bylo hlavně bojovné s pevnými obranami. Až ve 27. minutě poslal kolmou přihrávku Dominik Havlík na Jakuba Juna, ten křížnou střelou otevřel skóre a Hamry vedly - 1:0. Po zbytek poločasu se hosté snažili dlouhými nákopy překonat obranu domácích, ale to se jim nedařilo. Do kabin se tak šlo za za výhodného stavu pro domácí. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle jiný obrázek nepřinesla. Za parného počasí to bylo hlavně o soubojích, kladiváři si hlídali jednobrankový náskok a centry hostů žádné velké ohrožení nepřinášelo. V 80. minutě mohlo přijít vyrovnání, ale hostující Škorpík svůj únik poslal vedle branky. Definitivní tečka přišla v poslední minutě, když Jakub Jun obešel čtyři hráče a krásným obloučkem přidal svůj druhý gól a bylo to konečných 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Těžké utkání, které bylo o využití jedné šance a to se nám povedlo. Dlouhé balony skvěle sbírala naše obrana, takže jsme hosty prakticky do ničeho nepustili a druhý gól Kuby Juna, to byla fotbalová paráda.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Odehráli jsme dobrý zápas. Myslím si, že jsme byli více než vyrovnaným soupeřem i přesto, že nám chybělo šest hráčů ze základu. Míč jsme drželi více, ale jedinou vyloženou šanci v první půli si vytvořili domácí a potrestali nás. Ve druhé půli byl průběh podobný a o tom, že jsme nezískali bod bohužel rozhodl můj neproměněný unik.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Miklík [-] (77. P. Hron [-] ) , V. Franěk [-] (81. J. Culek [-] ) , J. Zeman [-] , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] (61. J. Gančev [-] ) , T. Novotný [-] , D. Havlík [-] , D. Russ [-] , J. Jun [-] , A. Šabart [-] (46. P. Vašek [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - V. Škorpík [-] , M. Molák [-] , L. Lopatář [-] , O. Havlena [-] (83. R. Musil [-] ) , L. Sekerka [-] , J. Rambousek [-] (64. J. Hricák [-] ) , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , M. Picmaus [-] , S. Roubec [-]

ŽK: 43. V. Zedníček , 81. D. Havlík - 50. P. Čermák , 90. S. Roubec .
Hráči zápasu: J. Jun , J. Zeman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZADINA Petr - SÝKORA Tomáš, TLUSTOŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Do Hamrů nepojedeme v kompletní sestavě, ale i tak věřím že máme mančaft na to odehrát tam slušný výsledek a možná i překvapit...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích