Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:00

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš zaskočila Stonařov


Branky


20

Domácí v závěru první půle srovnali, ale hosté si po pauze vzali vedení zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Úvod zápasu nabídl na každé straně jednu loženou příležitost, ale jak domácí Příhoda, tak hostující Ondrák hlavičkovali v jasné příležitosti vedle. Skóre se poprvé měnilo v 19. minutě, když vyběhnutého Měrtla překonal po nedůrazu domácích krásnou střelou hostující Pokorný – 0:1. Hosté šli do vedení zaslouženě a aby toho nebylo málo, hned v další minutě přidali druhou branku, které předcházelo opět zaváhání v domácí obraně – 0:2. Snížit mohl Turoň po centru Škrdly. Domácím svitla naděje ve 41. minutě, když si náhradní brankář Jelínek srazil do sítě centr Brussmanna – 1:2. A stejně jako na druhé straně se i domácím podařilo skórovat dvakrát během pár minut, když se po nedůrazu hostující stoperské dvojice trefil přesně Turoň – 2:2.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách domácí, ale byli to hosté, kdo se dokázal prosadit. Rohový kop se po dvou odrazech ocitl v brance domácích – 2:3. Vyrovnání mohl přinést přímý kop po faulu na Kozojeda, Příhoda však mířil pouze do zdi. Další příležitost měl po dlouhém vhazování a vyhrané hlavičce na zadní tyči Kozojed, ale ani tomu nebylo přáno. Snaha domácích o vyrovnání byla poté spíše platonická, hosté dobře kontrolovali střed hřiště, kde hrál výborný Šperka. Obranu neustále větral hostující kapitán Pokorný, který připravil únikem po levé straně i čtvrtou branku hostí, z hranice vápna pálil přesně na zadní tyč Šperka – 2:4



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Vzhledem k problémům v hostující sestavě, jsme mohli utkání zvládnout lépe. Hlavně poté, co se nám podařilo srovnat skóre na 2:2. Byli jsme pak málo důrazní, nebyli jsme nebezpeční a brzy po poločase jsme inkasovali z rohu. Je to velká škoda i vzhledem k tomu, že v brance hostů byl hráč. Když hosté podruhé museli střídat brankáře, tak na toho třetího jsme nevyslali vůbec žádnou střelu a to se pak pomýšlí na body těžko. Ty si zaslouženě odváží hosté a my máme po našem jalovém výkonu určitě na čem pracovat.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): I když jsme měli velké problémy se sestavou jsme měli dobrý vstup do utkání, zaslouženě jsme se dostali do dvou gólového vedení a utkání kontrolovali. Hlavně gól Pokorného byl reklamou na fotbal. Po zranění našeho brankáře nás druhý brankář moc nepodržel a domácí hodně lacino vyrovnali. Ve druhém poločase jsme se brzo dostali do vedení a výborným obětavým výkonem na hranicích možností jsme utkání dotáhli k vítězství. Náš třetí brankář navíc už branku nepustil! Musím klukům poděkovat za výborný výkon, snad na něj navážeme v dalším zápase.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , M. Kalina [-] (46. R. Dvořák [-] ) , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , Š. Kolár [-] (46. J. Nešpor [-] ) , Z. Brussmann [-] , Š. Plass [-] , J. Toth [-] , J. Urbánek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] (37. T. Mahel [-] ) - P. Kaštan [-] , O. Švanda [-] , J. Mejzlík [-] , M. Švanda [-] - T. Šperka [-] , L. Daněk [-] , J. Jakeš [-] - J. Ondrák [-] (87. A. Lunda [-] ) , J. Jelínek [-] (66. M. Urbánek [-] ) , J. Pokorný [-] -

ŽK: 54. P. Měrtl - 27. L. Daněk , 54. J. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Pokorný , O. Švanda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - KARLÍK Ondřej, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stonařov je na domácím hřišti velice nepříjemný, ikdyž s rezervníma mužstvama je to vždycky těžké, ale věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů