Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice zvládla přestřelku s Jaroměřicemi


22

Domácí se probrali a jejich kanonádu odnesly Jaroměřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí už potřebovali naplno bodovat a na domácím hřišti ukázat, že rozhodně nechtějí patřit ke chvostu tabulky. Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, když v 6. minutě si na hranici vápna domácích našel odražený míč Stejskal a tvrdou střelou propálil chumel hráčů. - 0:1. Nedvědice bleskově zareagovala, když po pravé straně utekl jeden z bratrů Vašíčků a dostal balon před brankáře hostí, kde se nejrychleji zorientoval Z. Prudký a z bezprostřední blízkosti skóroval - 1:1. Od 10. minuty začla úřadovat rychlá hra pro krajích, kdy hostí ztěžka stíhali rychlonohé Vašíčky. Po takovéto akci padla druhá branka, kdy po přihrávce do vápna Martin Vašíček zasekl a poslal míč do sítě - 2:1. Tentýž hráč vystihl o pár minut později špatnou rozehravku hostů a své sólo na golmana proměnil - 3:1. V dalších minutách se ukázal domácí gólman Dinga, když v souboji 1 na 2 vytlačil hostujícíhl útočníka a o moment později znovu vychytal v situaci 1 na 1 střelu z malého vápna. Ke konci 1. poločasu se dokázal při standardní situaci domácích ve vápně zorientovat Humpola a do kabin se šlo za stavu 4:1.

Domácí si vedení pohlídali

Krátce po začátku 2. půle po pravé straně unikl Z. Prudký a se štěstím prostřelil hostijícího golmana - 5:1.  Domácí poté chtěli využít únavy hostí, kteří přijelo bez hráče na střídání. Útočné výjezdy domácích ale často končily u výborně chytajícího Ošmery a využívali rychlých brejků, jeden takový zužitkoval Filipi - 5:2. Dále navýšil skore hlavou ze standardní situace Trdý a po solu sám na golmana završil Prudký hattrick - 7:2. Těsně před koncem chytře využil krátké rozehrávky nejlepší hráč hostí Záturecký a snížil na konečných 7:3.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Potřebovali jsme konečně vyhrát a ukázat, že nepatříme do suterénu tabulky. Jsem rád, že se nám to povedlo.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Jaroměřice začaly aktivně, když v první minutě šel sám na gólmana Staněk, o chvíli později skóroval Stejskal, ale pak už se to na hostující jenom valilo. Gólový stroj domácích se zastavil naštěstí jen na sedmi gólech.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - D. Bracek [-] (60. Š. Kroupa [-] ) , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , A. Pavelka [-] , M. Vašíček [-] , Z. Prudký [-] (46. J. Sytař [-] ) , L. Trdý [-] , V. Haviger [-] , J. Veselský [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - T. Hambálek [-] , T. Foltýn [-] , J. Stejskal [-] , J. Záturecký [-] , D. Zahrádka [-] - R. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , Z. Melán [-] - T. Staněk [-] , A. Filipi [-]

Hráči zápasu: Z. Prudký , M. Vašíček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - GREGAR Daniel, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Nedvědici se zatím nedaří. Očekávám, že doma získají alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů