3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.11.2015 10:15

16.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most uzavřel podzim prohrou a na jaře bude muset o udržení tvrdě bojovat


Branky


40. J. Stoszek (p.) , 50. T. Froněk , 53. J. Stoszek - 57. M. Koudelka
0

O tom, že jedním z největších zklamání v dosavadním průběhu třetí ligy jsou výsledky ještě nedávno ligového Mostu, se toho napsalo už dost. Svou pověst tým trenéra Wágnera nedokázal zlepšit ani v posledním kole na půdě jihočeského Táborska. Třetiligová rezerva momentálně nejlepšího jihočeského klubu doma dokázala svého soupeře porazit 3:1 a jen o skóre zůstala za Dobrovicí, která se tak může těsně pyšnit titulem nejlepšího nováčka z postupujících týmů ve třetí lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoczek mířil při penaltě přesně

Určit před zápasem Táborska s Mostem favorita, to rozhodně nebyla jednoduchá úloha. Tomu odpovídala i první půl hodina celého klání. Zápas byl vyrovnaný a odehrával se převážně v oblasti středového kruhu, bez větších šancí na té či oné straně. To změnil až ve třicáté šesté minutě Stoczek, jehož hlavičkový pokus skončil jen těsně nad brankou hostí. Že míč neskončil v síti jej dlouho mrzet nemuselo. Už o tři minuty později totiž zahrál jeden z hostujících hráčů ve vápně rukou a Táborští se mohli těšit na pokutový kop v jejich prospěch. Míč si na střelecký puntík postavil právě Stoczek a svůj pokus bezpečně proměnil – 1:0. Záhy mohl vedení navýšit Peterka, s jehož střelou si ale zkušeně poradil Divkovič. V samotném závěru pak mohli naopak hosté vyrovnat, když se Hájek řítil osamocen na brankáře Blažka, který ale vystihl jeho pokus a vyrazil míč na roh. Udržel tak poločasové vedení svého týmu.

Slepené góly Froňka se Stoczkem rozhodly

Hosté věděli, že porazit Táborsko je v jejich schopnostech a snažili se proto od začátku druhého poločasu určovat tempo hry, jejich plány však vzaly brzo za své. Zaváhali totiž v obranné fázi a Tomáš Froněk tak mohl v padesáté minutě z blízka pohodlně navýšit vedení domácích na 2:0. A aby toho nebylo málo, o další čtyři minuty později přidal svůj druhý gól také Jan Stoczek, který zakončoval hlavou po přesném centru od Smetany – 3:0. Zdálo se tedy, že zápas je rozhodnutý. Už tři minuty po Stoczkově brance však dokázal jiskřičku naděje pro hosty vykřesat Koudelka, který se trefil jen pár vteřin po svém nástupu na hřiště -3:1. V tu chvíli se mohlo zdát, že diváky čeká půl hodina plná nervů, nebyla to ovšem pravda. Další šanci měl totiž domácí kapitán Chotovinský, jehož hlavičku vychytal Divkovič. Most se blízko brance dostal znovu v šedesáté sedmé minutě, kdy pálil Kotlan vedle a když pak v sedmdesáté osmé minutě zlikvidoval tečovanou střelu hostí Blažek, nepochyboval už nikdo o tom, že tři body zůstanou na jihu Čech. A taková byla nakonec i realita.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - M. Novák [-] (76. F. Bakule [-] ) , J. Peterka [-] (86. M. Rabiňák [-] ) , V. Kotrba [-] , T. Froněk [-] - P. Nohava [-] (88. J. Michalec [-] ) , J. Chotovinský [-] , L. Turek [-] , J. Stoszek [-] (90. J. Knotek [-] ) - J. Vavřina [-] , J. Smetana [-]

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Štefko [-] (56. J. Kotlan [-] ) , M. Hejda [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - V. Heger [-] , P. Gedeon [-] , M. Šíša [-] , M. Surynek [-] (56. M. Koudelka [-] ) - Š. Hájek [-] , Z. Weickert [-]

Hráči zápasu: J. Stoszek .
Místo: Kvapilova UMT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hocek Petr - Matoušek Lukáš, Hádek Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.