0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Štěchovice opět doplatily na špatnou produktivitu, body získal Union


Branky


0

Klidný střed tabulky, to je něco s čím jsou v Novém Bydžově poměrně spokojeni a v letošní sezóně ČFL se tam také zatím drží. To Štěchovický celek příliš spokojený být nemůže. Ačkoli tým funguje dobře hra je lepší než, tomu bylo v dřívějších sezónách, neproměňování šancí jej sráží až na hranici sestupových pozic. Tento neduh sehrál svoji roli i tentokrát, když domácí neproměnili ani penaltový pokus a Unionu podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nguyen Union při penaltě svůj tým podržel

Štěchovice vlétly do prvního poločasu o poznání aktivněji a první šance tak na sebe nenechaly dlouho čekat. Střely Hřebečka i Trnky se však mezi tři tyče nevešly, s Novákovým pokusem si i přes drobné problémy poradil Nguyen. Na to ale pořádná výzva teprve čekala a sám se o ní také zasloužil. Do vápna Unionu se totiž dostal Jakobovský, kterého právě Nguyen fauloval a pokutový kop byl na světě. Brankář týmu z Nového Bydžova si s ním však poradil na výbornou, když perfektně vystihl Švejdův záměr. Skóre se tedy neměnilo. A to platilo i o chvíli později při velmi nadějném pokusu Hřebečka, který vyrazil nad bránu opět mladý brankář. Ve dva a dvacáté minutě se poprvé projevili směrem dopředu také hosté, k ohrožení Sňozíka však jejich akce nevedla. Do velké šance se pak pomalu dostával i domácí Novák, kterého až v poslední vteřině dokázal zastavit skvělým zákrokem Živnůstka. Do konce poločasu se ještě pokoušeli ohrozit branku soupeře jak domácí hráči v čele s Trnkou, tak hosté prostřednictvím Jandy nebo Macháčka. Skóre se ale v prvním poločase neměnilo.

Zápas rozhodl jedinou brankou Bastin

Druhý poločas nabídl divákům hned v úvodu emoce. Domácí Pavlík upadl v pokutovém území a dožadoval se penalty. Místo ní se však dočkal žluté karty za simulování. K zakončení se pak dostali hosté, nicméně jejich pokus nemohl Sňozíka nijak ohrozit. Tím také začala série nepřesných zakončení, kterou měli na svědomí Hřebeček, Kwame a Janda. Gólové parametry neměly ani pokusy Pavlíka a Busty. Střelecká smůla a nemohoucnost naznačovaly, že utkání spěje k penaltám. S tím ovšem nesouhlasil nejlepší střelec Unionu Tomáš Bastin. Laušman si na pravé straně hřiště poradil se dvěma obránci, uvolnil se a odcentroval do vápna, kde byl připravený právě Bastin, který si míč zpracoval na prsa, přehodil z pravé na levou a neomylně poslal do sítě – 0:1. Domácím tou dobou zbývalo na vyrovnání přibližně dvacet minut a dvakrát k němu měli také velmi blízko. Po rohovém kopu Drobílka vznikl ve vápně Unionu zmatek, po němž domácí hráči reklamovali, že míč už brankovou čáru přešel. Rozhodčí Němec však nesouhlasil. A nesouhlasil ani o chvíli později s gólem Laušmana, kterému předcházelo ofsajdové postavení. Když pak v posledních minutách Hřebeček opět vysoko přestřelil a pokus Ciencaly mířil jen do rukavic Nguyena, bylo už jasné, že Union si odveze ze Štěchovic všechny tři body. Pro domácí to znamená pád na šestnáctou a tedy i sestupovou pozici.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Novák [-] (78. J. Cienciala [-] ) , F. Busta [-] , M. Švejda [-] , J. Prosek [-] - T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] , F. Drobílek [-] - J. Trnka [-] (46. C. Golovko [-] ) , V. Laušman [-]

Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , R. Žalman [-] , P. Besta [-] , D. Nobst [-] - P. Janda [-] , J. Macháček [-] , O. Janouch [-] (89. Z. Pago [-] ) , E. Kwame [-] , V. Šimeček [-] (86. P. Motyčka [-] ) - T. Bastin [-] (90. T. Dudla [-] )

ŽK: 50. T. Pavlík - 15. F. Nguyen .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němec Václav - Pečenka, Vrchota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.