6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest hřebíčků do rakve obstarala Dobrovice soupeři z Čáslavi


Branky


28. J. Sodoma , 38. J. Váňa , 53. J. Sodoma , 54. J. Sodoma , 61. M. Vajgl , 85. M. Kotyza
0

Ty tam jsou časy, kdy Čáslav platila za jeden z nejsilnějších klubů ve druhé lize. Tým, který jednou dokonce odmítl možnost postupu do naší nejvyšší soutěže se totiž v ČFL trápí a tento fakt nijak nezměnilo ani v zápase na půdě Dobrovice. Domácím se totiž naopak v jejich premiérové třetiligové sezóně daří a pohybují se v klidném středu tabulky. Přesto asi nikdo nečekal, že skončí zápas tak jednoznačně a že si Čáslav odveze domů hned šest kousků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky Dobrovice v prvním poločase připravil Osvald

V zápase, jeho kulisou byl velmi silný vítr si první nebezpečnou střelu zápasu si vzal na starost ne úplně překvapivě Marek Volf. Ten byl totiž před zápasem s dvanácti góly na děleném prvním místě v tabulce střelců, tentokrát však letěl jeho projektil z dvaceti metrů těsně nad branku. Domácí měli v zápase nadále navrch, vzhledem k nepříznivému počasí, kdy se k silnému větru přidal i déšť, se však příliš pohledný fotbal hrát nedal. Hosté tak zapojili do hry domácího brankáře až po necelé půl hodině hry a to navíc Nový pálil z dobrých pět a třiceti metrů. Záhy po jeho pokusu se v zápase z gólu poprvé radovali domácí v podání Sodomy. Tomu přiťukl míč do uličky Osvald a Sodoma se tvrdou ranou nemýlil – 1:0. Brzy na to byla Čáslav blízko vyrovnání, když po stříleném centru do vápna domácích srazil Krystan míč nešťastně přímo k nohám Strnada, který v dobré pozici trefil pouze ležícího obránce. Podobně pak málem padl gól i na druhé straně, když se míč po ostrém centru Justa odrazil od jednoho z bránících hráčů naštěstí pro něj přímo do náruče gólmana Kovaříka. Už za dvě minuty pak centroval před branku Čáslavi Osvald a hlavičkující Váňa skóre vedení svého týmu přece jen navýšil – 2:0. Mezitím se počasí alespoň trochu umoudřilo a hráči si mohli jít odpočinout do kabin.

Sodoma dosáhl ve druhém poločase na hattrick

Ve druhém poločase mohli hned v úvodu domácí znovu pojistit své vedení. Míč se dostal od Justa přes Bočka až k Sodomovi, který z oblasti penaltového puntíku poslal míč jen těsně vedle. Promarněné šance dlouho litovat nemusel, už za šest minut se totiž dostal do další a tentokrát už byl úspěšnější. Byl to opět Osvald, který vybídl svého spoluhráče ke skórování a Sodoma jej ranou pod břevno vyslyšel – 3:0. V podstatě hned z rozehrávky se domácí vrhli do útoku znovu a parádní kombinací dostali míč před bránu, kde byl znovu připravený Sodoma a svým třetím gólem navýšil skóre už na 4:0. I dál byl Dobrovický střelec při chuti, do jeho další šance mu pomohl chybou brankář hostí Kovařík, který však své zaváhání částečně napravil vyražením míče na roh. Z něho však dosáhl poměrně netradičního gólu jeho exekutor Martin Vajgl, který zatočil míč kolem přední tyče přímo do sítě – 5:0. Chvíli poté střílel nebezpečně opět nikdo jiný než Sodoma, branku však těsně přestřelil. Čáslav už byla tou dobou víceméně odevzdaným soupeřem a domácí na hřišti jasně dominovali. Dvakrát se tak musel vytáhnout Kovařík, který vychytal obrovské šance Patočky i Miškovského. Na střelu Kotyzy už byl ale krátký. Toto totiž našel přesným centrem do pokutového území Miškovský a skóre zápasu tak dostalo svou pečeť na rovných 6:0. Zápas tak skončil naprosto zdrcující porážkou hostů, kteří budou mít v případě podobných výkonů velký problém s udržením.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Vajgl [-] (66. M. Janošík [-] ) , J. Krystan [-] , L. Hruška [-] , J. Váňa [-] - T. Osvald [-] (66. M. Kotyza [-] ) , J. Boček [-] (58. D. Miškovský [-] ) , J. Patočka [-] , J. Just [-] (69. J. Rudolf [-] ) - M. Volf [-] (58. F. Březina [-] ) , J. Sodoma [-]

FK Čáslav
S. Kovařík [-] - T. Mlynka [-] (63. M. Lebduška [-] ) , P. Váňa [-] , P. Pokrovskij [-] , P. Kunášek [-] - M. Nový [-] , J. Strnad [-] (74. R. Vajgl [-] ) , R. Jíra [-] (87. D. Martínek [-] ) , P. Tomášek [-] , T. Matějka [-] (88. M. Havránek [-] ) - M. Frejlach [-]

ŽK: 54. M. Frejlach .
Místo: tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Vít Petr - Novák, Lavrenčíková.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.