4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beznadějně poslední Brozany padly i na půdě Mostu


Branky


18. J. Štefko (p.) , 48. Š. Hájek , 59. V. Heger , 83. M. Surynek - 22. G. Bittengel
0

Naposledy poznaly Brozany chuť výhry v ČFL 13. září, tedy před více než dvěma měsíci. Od té doby odcházely ze hřiště vždy shodně v roli poraženého celku. Nejinak tomu bylo i tento víkend v Mostě, kde tým z teplického regionu podlehl místnímu Baníku. Utkání bylo do jisté míry zásadní i pro domácí celek, který jeho slabé výkony srazily až na sestupové příčky. Výhra tak byla pro ještě donedávna druholigový celek nutností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Štefka dokázaly oslabené Brozany odpovědět

Vážnost situace si mostečtí uvědomovali moc dobře a na jejich výkonu to bylo od začátku zápasu znát. Už v páté minutě mohl vedení na jejich stranu strhnout Surynek, který obelstil i hostujícího brankáře a střílel do odkryté branky, jeho pokus ale na poslední chvíli vykopl z brankové čáry Stibor. Hosté pak hru postupně vyrovnali, nicméně do žádné šance se nedostali a brzo museli naopak řešit velmi nepříjemnou situaci. Štefko vypálil a míč mířil do odkryté branky, kde jej na poslední chvíli zastavil nedovoleně rukou Pelikán, za což poté uviděl červenou kartu. Sám Štefko se navíc ujal exekuce nařízené penalty a bez problémů ji proměnil – 1:0. Oslabení a inkasovaný gól, to byla pro hosty čára přes rozpočet, přesto se vzchopili k bleskové odpovědi. Syn slavného otce stejného jména Günther Bittengel se nadvakrát dokázal prosadit proti Divkovičovi a srovnal skóre – 1:1. Domácí to dolů nesrazilo a už zakrátko mohli znovu vést po povedené akci Weickerta se Štefkem, od nichž se míč dostal až k Surynkovi, který ovšem napálil pouze dobře stojícího Starczewského. Až do konce poločasu pak dokázali hosté i v oslabení držet se svým soupeřem tempo a například tvrdou střelou Bendy jej i ohrozit, skóre už se ale do poločasu dále neměnilo.

Ve druhém poločase už stříleli jen domácí

Tak jak se v prvním poločase Brozanům dařilo držet skóre vyrovnané, ve druhém inkasovali takřka z rozehrávky. Weickert našel ve vápně Štěpána Hájka, který ve skluzu dokázal propasírovat míč mezi tři tyče – 2:1. Brozany se sice pokoušely znovu o rychlou odpověď, nedostaly se však ani na dostřel mostecké branky a za deset minut navíc inkasovaly znovu. Šíša přihrával po zemi do vápna Hegerovi a ten přesnou střelou navýšil už na 3:1. Brozany pak ještě růžky vystrčily a málem z toho byl gól. Nehoda dobře odcentroval, nicméně ani Benda, ani Šollar nedokázali síť rozvlnit. Záhy pak na druhé straně tváří v tvář Starczewskému napálil Surynek jen břevno. Necelých dvacet minut před koncem střílel ze standardní situace jen těsně nad Benda a o chvíli později pak nedokázaly domácí zužitkovat přečíslení šest na dva, když Weickert nedokázal pořádně přihrát Ukovi a s pozdější střelou hájka si poradil hostující brankář. Brozany byly oslabené a musely útočit, z toho pak plynuly stále nebezpečnější akce domácích. V osmdesáté první minutě postupoval Hájek zcela osamocen na Starczewského a celou situaci se rozhodl vyřešit kličkou. To se mu nakonec podařilo, ztroskotal však na zakončení do zcela prázdné branky, když orazítkoval pouze tyč. Přesto se Most nakonec dočkal i čtvrtého gólového úspěchu. Koudelka skvělým pasem uvolnil Surynka a ten dokázal tentokrát zakončit zcela přesně – 4:1. V samém závěru pak mohl skóre zakulatit na pět branek Hejda, který po přihrávce Uky postupoval zcela osamocen na Starczewského a právě na umění brozanského brankáře taky ztroskotal. To už ale nic neměnilo na faktu, že Most v mimořádně důležitém utkání dokázal Brozany porazit a ty jsou tak i nadále zcela beznadějně poslední.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] , V. Heger [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - J. Štefko [-] (88. Z. Weickert [-] ) , M. Hejda [-] (88. J. Hruštinec [-] ) , P. Gedeon [-] (46. J. Kotlan [-] ) , Z. Weickert [-] - M. Surynek [-] (86. L. Bouška [-] ) , Š. Hájek [-]

SK Sokol Brozany
F. Starczewski [-] - J. Stibor [-] , T. Pelikán [-] , K. Tupý [-] , G. Bittengel [-] - P. Nehoda [-] (83. P. Figr [-] ) , I. Šollar [-] , J. Grunert [-] , C. Uka [-] - J. Benda [-] , S. Bamba [-] (70. M. Müller [-] )

ŽK: 72. V. Heger , 90. J. Chábera - 43. K. Tupý , 65. J. Grunert . ČK: 18. T. Pelikán .
Místo: Josefa Masopusta / tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - Čechlovský, Vodrážka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.