0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov překvapil a veze si body z Králova Dvora


Branky


0

Převýšov není radno podceňovat, o tom není pochyb. Přesto se všobecně očekávalo, že na hřišti Králova Dvora neuspěje. Není totiž jen náhoda, že jsou Cábelíci na třetím místě třetiligové tabulky a že jako jediní alespoň částečně drží krok s Chrudimí a Vltavínem. Tento zápas se jim však nepodařil a nůžky mezi nimi a zmíněnými dvěma kluby se tak rozevřely o další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselka dorážkou zajistil svému týmu vedení

Ačkoli se očekávala převaha domácích, od prvních minut bylo evidentní, že to tak být ani zdaleka nemusí. Převýšov totiž začal na hřišti třetího týmu velmi sympaticky a rozhodně nepůsobil jako celek, který by měl tahat v zápase za kratší konec. Cábelící se dokonce museli několikrát vší silou bránit, aby nepustili hosty do větších šancí, sami se pak na dostřel branky příliš nedostávali. Skóre se tedy poprvé přepisovalo až po půl hodině hry a tou dobou už vzhledem k průběhu zápasu nebylo až takovým překvapením, že do vedení šli hosté. Po rozehraném přímém kopu se míč odrazil k Veselkovi, který jej napálil do sítě – 0:1. I po této brance měli navrch spíše hosté a překvapení Cábelíci nedokázali dostat hru pod svojí kontrolu. Přesto se s blížící se přestávkou zvedali, i když to k větším šancím zatím nevedlo. Odpočinout si tak šli v lepší náladě hosté.

Urbanec body pojistil

Druhý poločas začal pro Převýšov jak nejlépe mohl. Hosté opět zahrávali přímý kop a Urbanec se jeho exekuce ujal na výsost povedeně, když zakroutil míč přesně k tyči – 0:2. Cábelíci na to reagovali zvýšením aktivity a tlaku na hosty, kteří však zkušeně bránili a svého vedení se drželi jako klíšťata. Po celý druhý poločas tomu také hra obou mužstev odpovídala. Přesto se už ani jeden celek do výraznější šance nedostal a Převýšov tak Králův Dvůr zkušeně vyloupil.

 

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Šindelář [-] , Š. Holý [-] , T. Šilhavý [-] , M. Petr [-] - M. Procházka [-] , J. Balšánek [-] , P. Pilík [-] , L. Volešák [-] - M. Kraus [-] (54. Š. Hlinka [-] ) , A. Hájek [-] (69. P. Eliáš [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] (75. J. Černý [-] ) , J. Bederka [-] , P. Veselka [-] , J. Jarkovský [-] - R. Doležal [-] , M. Kopáč [-] , J. Vobejda [-] , J. Urbanec [-] (90. E. Týfa [-] ) , J. Dvořák [-] - D. Petrus [-] (85. T. Sedláček [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kalenda Jan - Severýn, Ulrich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.