3:1
(2:0)
53. M. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Union po neskutečném vstupu do zápasu porazil Dobrovici


Branky


0

V Novém Bydžově zdá se objevili pramen živé vody. Zatímco ještě v nedávné době padal místní Union tabulkou dolů až k samému dnu, v posledních týdnech se potkal s výbornou formou a vrací se zpět vzhůru. I Dobrovice má za sebou několik povedených zápasů a obzvláště svým útokem budí respekt v celé ČFL. Tentokrát však její střelecký prach nezafungoval a díky navýsost povedené první desetiminutovce zápasu zůstaly všechny tři body v Novém Bydžově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři šance během minuty

Už ve druhé minutě zápasu získali hosté výhodu rohového kopu, která se však záhy obrátila proti nim. Domácí z něho totiž vyrazili do smrtícího protiútoku, který skončil po Bastinově zakončení jen těsně na tyči dobrovické branky. Chvíli na to pak musel hned dvě velké hlavičkové příležitosti domácích s vypětím všech sil zneškodnit brankář Bartoš. Hosté nevěděli kde jim hlava stojí a to běžela stále teprve šestá minuta, která se jim nakonec stala i osudnou. Po výše zmíněných Bartošových zákrocích totiž následoval rohový kop, který zakončil mezi tři tyče Tomáš Bastin – 1:0. O čtyři minuty později měli domácí opět výhodu standardní situace, po které letěl centrovaný míč do vápna. Tam na něj čekal Macháček, který jej i s přispěním štěstí nakonec dostal do sítě – 2:0. Smrtící úvod Dobrovici doslova šokoval a ta se pak až do konce prvního poločasu do žádné větší šance nedostala. Naopak Union mohl ještě další branky přidat, obzvláště blízko k tomu pak byl po úniku Janoucha, který však svou šanci neproměnil. V prvním poločase se tedy skóre už neměnilo.

Volfova branka k obratu nevedla

Dobrovice reagovala na nepříznivý vývoj hned třemi změnami v sestavě a jak se ukázalo, týmu to na hřišti skutečně pomohlo. Přesto to byli znovu domácí, kdo zahrozil jako první, když v padesáté druhé minutě letěl míč z malého vápna jen těsně vedle branky hostí. O odpověď se pak postaral hned v další minutě Volf, který se dostal s míčem až do vápna, kde se dokázal zbavit domácího obránce a vstřelit kontaktní branku – 2:1. Za tři minuty mohli domácí znovu získat dvoubrankové vedení, Bartoš však tygřím skokem málem i za cenu zranění dokázal jejich pokus vytěsnit. Povedlo se to tedy až v šedesáté třetí minutě Jandovi, který skóroval parádní střelou přes zeď k tyči – 3:1. To už byla pro hosty rána definitivní a Union si tak v klidu došel pro tři cenné body.

 

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , D. Nobst [-] , P. Besta [-] , R. Žalman [-] - V. Šimeček [-] (89. P. Motyčka [-] ) , E. Kwame [-] , P. Janda [-] (90. P. Mokošín [-] ) , O. Janouch [-] (68. Z. Pago [-] ) , J. Macháček [-] - T. Bastin [-] (87. T. Dudla [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Vajgl [-] , J. Novák [-] (46. P. Bernát [-] ) , J. Váňa [-] , L. Hruška [-] - J. Patočka [-] (17. J. Sodoma [-] ) , J. Rudolf [-] , T. Osvald [-] (46. J. Just [-] ) , J. Boček [-] (46. M. Volf [-] ) - M. Kotyza [-] , J. Krystan [-]

ŽK: 68. O. Janouch , 73. P. Besta , 82. T. Živnůstka , 87. T. Bastin - 60. J. Krystan , 66. J. Sodoma .
Místo: Městský stadion / tráva. Počet diváků: 265. Rozhodčí: Vnuk Josef - Štefan, Hádek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.