1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice zdolaly Benátky až na penalty


Branky


0

Benátky nad Jizerou zvládají svou první sezónu ve třetí lize vcelku solidně. Pohybují se ve středních vodách tabulky a mnohokrát už dokázaly, že fotbal hrát umějí. Tím spíše, když jim poskytne nějakou tu posilu i Mladá Boleslav, jíž jsou farmou. Tentokrát doma hostily nevyzpytatelného soupeře. Štěchovice se nacházejí v tabulce sice níže než domácí tým, nicméně silou a zkušeností jejich kádru se všeobecně očekává jejich zlepšení. Předpoklady tak napovídali vyrovnanému utkání a posléze se také potvrdily. Zápas skončil remízou, v penaltovém rozstřelu pak byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení posunul hosty Hřebeček

Už od úvodních minut sledovali diváci v Benátkách vyrovnaný zápas, který přílišnou porci velkých šancí nenabídl. Citelným oslabení pro domácí pak byla ztráta Klobásy, který se zranil už ve čtvrté minutě zápasu a musel být vystřídán. To bylo také na dlouho vše, co by stálo za delší zmínku. Většina zápasu se odehrávala v prostoru mezi oběma vápny, a když už míč mířil do výseče vyhrazené pro brankáře, byli oba strážci svých svatyní vždy pozorní. První velkou šanci tak zaznamenal až necelých deset minut před koncem hostující Laušman, který z dobré pozice nikým neatakován přestřelil. Jen o dvě minuty později pak oslovil Hřebečka přesným centrem Drobílek, a jelikož skončil míč u zadní tyče Michňovi branky, mohli se hosté radovat z vedení – 0:1. I ve zbývajících minutách prvního poločasu měli hosté jasně navrch a tak díky povedené desetiminutovce odcházeli do kabin o gól spokojenější.

Ansuma se zhostil role spasitele

V závěru prvního poločasu byli aktivnější hosté a tento trend si přenesli z kabin i do úvodních minut toho druhého. Nicméně domácí dokázali velice rychle zareagovat a po necelé hodině hry tak byla hra vyrovnaná, možná s mírnou převahou domácích. Na velké šance však jejich tlak nestačil a hosté se logicky dopředu zrovna s vervou nehnali. Hájili tedy srdnatě své hubené vedení a dlouho se také zdálo, že se jim to povede. Proti tomu se však postavil v osmdesáté druhé minutě Musa Ansuma, který se nejlépe zorientoval ve zmatku před Sňozíkem a hlavou vyrovnal – 1:1. Poté došlo k situaci, která silně pocuchala nervy domácího celku. Ačkoli zahrál jeden z hostů podle většiny přihlížejících zcela evidentně ve vápně rukou, rozhodčí Steiber, ani jeho lajnový pomocník Haleš nijak nereagovali. Utkání tak dospělo k penaltám.

Stoprocentní hosté ovládli penaltový rozstřel

Vzhledem k tomu, že v závěru zápasu museli hosté o remízu bojovat, šli do penaltové loterie nejspíše o něco klidnější. I domácí však během rozstřelu prokazovali pevné nervy a jeho celková podoba podle toho také vypadla. Až do osmé série totiž proměnili své pokusy všichni střelci! Během oné osmé pak neproměnil svůj pokus Synek a rozhodl tak o osudu bonusového bodu, který putoval společně s hosty do Štěchovic.

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - L. Vraštil [-] , M. Karásek [-] , A. Křapka [-] (56. M. Borovička [-] ) , J. Sudek [-] - P. Klain [-] (71. M. Ansuma [-] ) , V. Kubista [-] , M. Škarecký [-] , S. Smetana [-] (68. M. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] - S. Klobása [-] (4. J. Synek [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Prosek [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , F. Novák [-] - C. Golovko [-] (46. J. Trnka [-] ) , L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] (66. D. Hudec [-] ) , F. Drobílek [-] , T. Pavlík [-] - V. Laušman [-]

ŽK: 37. L. Vraštil , 39. V. Kubista , 54. J. Synek , 88. M. Sedláček - 37. L. Jakobovský , 85. V. Laušman , 89. D. Hudec .
Místo: Letní stadion / tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Stieber Filip - Haleš, Novotný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.