0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešovský restart zafungoval v i na popáté


Branky


0

Benešov byl dlouho u dna a o to prudčeji se od něho odrazil. Sérii výher protáhli už na pátý zápas, navíc poslední tři zápasy rozhodli v základní hrací době. Na Kolín ztrácel před zápasem jeden bod a díky hubené výhře se před něj tedy v tabulce posunul. Právě domácí, kteří ještě minulý rok bojovali ve druhé lize, nyní neprožívají zrovna plodné období a potácejí v nejspodnějších vodách třetiligové tabulky. Tři body vystřelil až v samotném závěru Čapek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučaba dvakrát vystrašil Knoblocha

Během prvních třiceti minut sledovali diváci na Kolínském stadionu týmy, které sice projevovaly snahu, přesto byly větší gólové šance v nedohlednu. Štoček sice hlavičkoval v poměrně dobré pozici, jeho koníček však letěl bezpečně rovnou do rukou připraveného Tetoura. Až po půl hodině hry se tak mohl opravdu chytit za hlavu až hostující Žák, který dostal míč do oblasti malého vápna, branku však přestřelil. Benešov začínal pomalu dostávat domácí tým pod tlak. O osm minut později tak pálil zpoza vápna Kučaba a brankář Knobloch ji musel krotit hned nadvakrát. V samotném závěru pak oba čekalo ještě jedno společně vystoupení. Kučaba byl tentokrát ve výhodné pozici za obránci Kolína, přehození Knoblocha mu však nevyšlo. Při odchodu do kabin tak na světelné ceduli svítily dvě nuly.

Čapek trefil z malého vápna tři body

Ani ve druhém poločase neměl domácí brankář čas na odpočinek. Už ve čtyřicáté osmé minutě jej z trestného kopu hodně vystrašil Štancl, skóre se ale ani tentokrát neměnilo. Za Kolín přispěchal s odpovědí Brunclík, který zakroutil svůj rohový kop přímo do branky, odkud jej Tetour pracně vyrážel. S dorážkou si pak neporadil Nešpor. Hra se pak bez větších šancí posunula až do samého závěru, v němž však čekala na domácí tým pohroma. Akce Benešova skončila přihrávkou na malé vápno, kde nikým nehlídaný Čapek pohodlně zakončoval – 0:1. Do konce tou dobou bývalo jen pár krátkých minut, během nichž už Kolín nestihl zareagovat a přišel tak o bod za remízu, i šanci vystřílet si v penaltové loterii druhý. 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - D. Nešpor [-] , P. Šourek [-] , M. Jelínek [-] , M. Kouřil [-] - J. Bláha [-] , T. Dostálek [-] , D. Brunclík [-] , L. Seifert [-] (79. R. Jukl [-] ) - D. Veselý [-] , J. Štoček [-] (64. J. Kučera [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , L. Braný [-] , M. Štancl [-] , D. Preisler [-] - Z. Vrňák [-] (85. P. Svoboda [-] ) , D. Skopec [-] (90. D. Rejhon [-] ) , J. Žák [-] , J. Laštovka [-] , P. Čapek [-] - M. Kučaba [-] (78. F. Bourenane [-] )

Místo: Brankovická / tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Matějček Milan - Machýček Lukáš, Zadinová Olga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.