2:1
(2:1)
42. D. Diop
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký duel se Žižkovem domácí Chrudim zvládla!


Branky


0

V ČFL na sebe narazili dva giganti. Chrudim je považována za jednoho z hlavních aspirantů na postup a ačkoli v posledních zápasech trochu zadrhávala, stále platí za mimořádně silný tým. To potvrdila i proti soupeři zvučného jména. Žižkovská Viktorka vzhledem ke sví historii do třetí ligy nepatří. A z pohledu odborníků je i její kádr na úroveň této soutěže nad standardní. Přesto se pražský tým stále a stále trápí. V Chrudimi tak domácím nevyhnutelně podlehl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly se urodily už před přestávkou

Domácí neotáleli a do první velké šance se dostali u ve druhé minutě. Sixta pálil z malého vápna a vše nasvědčovalo tomu, že takovou šanci nelze nedat. Přesto se stalo, že domácímu střelci jeho pokus nesedl a Brauneis neměl sebemenší potíže s jeho likvidací. Chrudim si tak na svou první branku musela počkat dalších patnáct minut. Psala právě sedmnáctá minuta, když mladý Rybička dovedl míč až do vápna, kde zkušeně počkal na náběh Řezníčka, který jeho přihrávku zakončil z první rovnou do sítě – 1:0. Gól Chrudim vybičoval k ještě větší aktivitě, do hry se ale postupně dostávali i hosté. Síť se však opět třepotala za jejich zády. Necelých deset minut před přestávkou poslal vyslal přesnou kolmicí mezi obránce do úniku Rybičku, který zachoval chladnou hlavu a po zemi obstřelil vybíhajícího Brauneise – 2:0. Chvíli na to postupovali Kopecký s Rybičkou v přečíslení proti osamocenému obránci hostí, slibnou akci však první jmenovaný zahodil, když prováhal správný moment pro přihrávku. Trest na sebe nenechal dlouho čekat. Martin Hurka si pokryl na rohu vápna domácích míč, ustál tvrdý souboj s Radoušem a odcentroval na druhou stranu k volnému Dame Diopovi. Ten zakončoval rovnou ze vzduchu a koníčkem poslal míč na vzdálenější tyč – 2:1. Gól padl rovnou do šatny, kam se posléze vydali za odpočinkem i hráči obou mužstev.

Chrudim už tři body nepustila

Chrudim už tři body nepustila
Obraz druhé půle byl po celých čtyřicet pět minut celkem jasný. Domácí se nikam nehnali a v klidu od zadu drželi své vedení. Naopak hosté hledali skulinky, kudy by se protáhli k jejich branci a dosáhli vytouženého vyrovnání. K jejich nelibosti však těch skulinek moc nebylo a vzhledem ke konečnému výsledku nenašli ani ty. Vyjma vhozené dýmovnice na hřiště v podání fanoušků Viktorky a velké šance Kopeckého, který z malého vápna napálil tvrdý volej pouze do bezmocného Brauneise, se už ve druhé půli nic výrazného nestalo. Domácí zaslouženě uhájili tři body a doma se mohou pyšnit stále platnou neporazitelností.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Radouš [-] , J. Adámek [-] - O. Kesner [-] , D. Sixta [-] , O. Hauf [-] (68. T. Vácha [-] ) , L. Kopecký [-] (85. L. Mastík [-] ) , S. Langr [-] (75. J. Luptovský [-] ) - P. Rybička [-]

FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - J. Marek [-] , J. Neuberg [-] , V. Šandera [-] (81. M. Macháček [-] ) , M. Podrazký [-] - M. Vukadinovič [-] , Z. Volek [-] (67. M. Hanuš [-] ) , L. Křeček [-] , D. Diop [-] (81. J. Janecký [-] ) , M. Avdić [-] (75. V. Gebert [-] ) - M. Hurka [-] (68. T. Dočekal [-] )

ŽK: 35. S. Langr , 69. D. Sixta - 9. V. Šandera , 60. J. Neuberg , 72. M. Podrazký , 79. T. Dočekal .
Místo: tráva. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Janoch Marek - Cupl, Szikszay.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.