0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice přejela Benátky rozdílem třídy


Branky


6. J. Boček , 32. M. Vajgl , 45. M. Volf , 60. T. Osvald
0

Oba nováčci ČFL, Dobrovice i Benátky, se drží v tabulce třetí ligy kolem klidného středu. Vzájemný zápas týmů z jednoho okresu proto výrazného favorita neměl a výrazné vítězství ani jednoho týmu se neočekávalo. Přesto Dobrovice prokázala na půdě Benátek lepší formu a domácím uštědřila debakl ve formě čtyř vstřelených gólů a vlastního čistého konta. Ostatně měla jim co vracet, minulý rok v divizi totiž s Benátkami prohrála oba vzájemné zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl už první poločas

Hned ve třetí minutě získali hosté výhodu standardní situace z výhodné pozice a brankář Michňa měl co dělat, aby Osvaldovu střelu vytěsnil mimo tři tyče své svatyně. Úvodní tlak hostů tím však neskončil a už za další tři minuty se také mohli poprvé radovat z plodů své práce. Just utekl na pravé straně Horákovi a poslal přízemní míč do vápna. Tam jej jeden z Benátských obránců minul a Jan Boček tak mohl pohodlně otevřít gólový účet zápasu – 0:1. To se domácím samozřejmě nezamlouvalo a chybělo málo, aby nedosáhli hned v zápětí na vyrovnání. Před Bartošem totiž vznikl velký závar, který uhasil odkopem míče do bezpečí až obránce Váňa. Nadále byla hra vyrovnaná, oba týmy si vytvářeli menší šance, standardní situace a rohové kopy. K dalšímu výraznému ohrožení branky však došlo až ve třicáté druhé minutě a hosté jej opět naplno využili. Vajgl z levé strany nejspíše centroval, míč se však stočil z jeho pohledu tak dokonale, že skončil po odrazu od tyče v síti a znamenal tak dvougólové vedení pro hosty – 0:2. Pro domácí to byla studená sprcha, stále však ve svých snahách nepolevovali a rozhodně se nedá říct, že by je hosté nějak výrazně přehrávali. Skóre však vypovídalo o opaku a to ještě stále nebyl konec poločasu. Běželo už nastavení, když dostali hosté ještě poslední šanci na ohrožení Michňovi branky. Centr ze standardní situace od rohového praporku přistál na noze Volfa a ten svou šanci s přehledem proměnil – 0:3. Benátky tak sice odehrály vyrovnaný poločas, díky soupeřově efektivitě však už byli prakticky poražení a s tím vědomím také odcházeli do kabin.

Výhru pečetil Osvald

Jediná šance, jak mohly Benátky se zápasem ještě něco udělat, tkvěla ve vidině rychle vstřelené branky. To si vzal k srdci nejvíce Synek, který hned minutu od úvodu prvního poločasu došel po pěkné individuální akci až k brankáři Bartošovi, kterého se pokoušel přelobovat. To se mu také podařilo, nicméně Dobrovického brankáře skvěle zaskočil na brankové čáře jeden z obránců a tříbrankové vedení hostů tak trvalo i nadále. Tento fakt se změnil až po hodině hry a ona změna znamenala definitivní konec nadějí pro domácí tým. Tomáš Osvald si naběhl na centr z pravé strany a přesnou hlavičkou jej prodloužil do sítě – 0:4. Alespoň čestné branky však Benátky dosáhnout chtěli a blízko k ní měl Michal Sedláček. Který si nabíhal na Ansumou lehce přizvednutý centr od Buryána. V těžké pozici přestřelil. Chvíli na to už Ansuma hlavou zakončoval a jen díky skvělému zákroku Bartoše se nemohl radovat ze vstřelené branky. Chvíli před koncem pak vznikl na druhé straně závar před Michňou, který málem znamenal pro domácí tým nelichotivého bůra. Skóre už se ale neměnilo a Dobrovice tak mohla odjet z Benátek spokojená.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] (52. J. Sudek [-] ) , J. Buryán [-] (68. M. Karásek [-] ) , M. Borovička [-] , V. Kubista [-] - M. Sedláček [-] (46. J. Synek [-] ) , M. Sedláček [-] (79. R. Šimek [-] ) , P. Klain [-] (46. T. Mbah [-] ) , M. Škarecký [-] , S. Smetana [-] - M. Ansuma [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Patočka [-] , J. Novák [-] , L. Hruška [-] , J. Váňa [-] - T. Osvald [-] (83. J. Sodoma [-] ) , J. Boček [-] (67. P. Bernát [-] ) , J. Krystan [-] , M. Vajgl [-] (86. M. Janošík [-] ) - M. Volf [-] (56. M. Kotyza [-] ) , J. Just [-] (78. J. Rudolf [-] )

ŽK: 56. S. Smetana , 76. M. Borovička - 87. M. Janošík .
Místo: Letní stadion / tráva. Počet diváků: 580. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - Starý, Čechlovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.