4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šňůra proher končí, Žižkov rozdrtil Čáslav


Branky


0

Čáslav ožila a dvakrát po sobě zvítězila, což je vzhledem k dosavadnímu průběhu sezóny pro farmu druholigové Vlašimi skoro nevídaný počin. Žižkov naopak odešel z posledních tří zápasů třikrát jako poražený a o jeho formě by se dalo nejspíše s úspěchem pochybovat. Přesto byl pražský klub favoritem a vzhledem k drtivé porážce, jíž nebohé Čáslavi uštědřil se ukázalo, že to označení bylo na místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly jako přes kopírák rozhodly první poločas

O tom, že tento zápas bude tvrdý a ze strany Žižkova nekompromisní, se mohli hosté přesvědčit hned v první minutě utkání, kdy z velké dálky, přesto razantně a velmi nebezpečně ohrozil jejich branku Křeček, který jen těsně minul. O něco blíž byl ve čtvrté minutě Podrazký, který pálil z hranice velkého vápna placírkou a orazítkoval pouze tyč Stehnovi branky. Chvíli na to se dostal do zajímavé pozice Hanuš, jeho pokusu však chyběla razance. Všechny tyto tři dramatické momenty ještě hosté ustáli, při čtvrtém už jim však štěstí nepřálo. Pražané se dostali do úniku dva na jednoho, který vyřešili naprosto s přehledem, když celou akci zakončil do prázdné branky Josef Marek – 1:0. Domácí byli i nadále lepším týmem, přesto se už tak snadno jako na začátku do velkých šancí nedostávali. Ovšem když už ano, dokázali z toho profitovat! A bylo znovu z přečíslení dva na jednoho, které tentokrát řešil přihrávkou na Hurku Gebert a první zakončoval stejně jako předtím Marek do prázdné branky – 2:0. Žižkov měl zápas plně pod svojí kontrolou a síť dokázal rozvlnit i napotřetí, tentokrát však zkazil domácím fanouškům radost ofsajd. I tak mohli být ale spokojení, když odcházeli jejich hráči do kabin. Žižkov zápas zvládal skvěle.

Podrazký s Doležalem dílo dokonali

Do druhého poločasu vlétli domácí podobně jako do prvního a chybělo jen velmi málo aby Hurka navýšil jejich náskok na tři branky. Radost mu zkazilo zvonění tyče. Po hodině hry šli domácí dnes již po třetí ve dvou na jednoho, tedy přímo na brankáře Stehna. Gebert volil i tentokrát přihrávku na nabíhajícího Marka, který by opět střílel do prázdné branky, byla však příliš nepřesná a skončila v zámezí. Jen po pár vteřinách však jejich zaváhání napravil Podrazký, který si perfektně naskočil na centr do vápna a hlavou vstřelil kýžený třetí gól – 3:0. Chvíli na to zakončoval po přihrávce Šandery střelec úvodní branky Marek, jeho projektil však letěl těsně vedle. Tou dobou už bylo jasné, že nestane-li se zázrak, dojdou si domácí v klidu pro body. A jelikož se zázrak nestal, mohl se ještě v předposlední minutě radovat z celkově čtvrtého a také posledního gólu Doležal, který bez problémů zakončil samostatný nájezd na Stehna – 4:0. Žižkov dostál roli favorita a po delší době se opět raduje z plného bodového zisku.'


Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - J. Neuberg [-] , M. Avdić [-] , L. Křeček [-] , V. Šandera [-] - M. Hurka [-] (68. J. Trýzna [-] ) , M. Hanuš [-] , Z. Volek [-] (58. J. Janecký [-] ) , M. Podrazký [-] (76. G. Konyeha [-] ) , V. Gebert [-] (87. M. Langr [-] ) - J. Marek [-] (82. T. Dočekal [-] )

FK Čáslav
J. Stehno [-] - P. Váňa [-] , P. Tomášek [-] (56. O. Brejcha [-] ) , J. Petrů [-] , O. Mihálik [-] (46. L. Vopat [-] ) - M. Hell [-] (66. J. Vondra [-] ) , J. Moravec [-] , R. Reiter [-] , L. Janda [-] (85. R. Jíra [-] ) - P. Kunášek [-] (85. M. Frejlach [-] ) , M. Vácha [-]

Místo: Seifertova / tráva. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Průcha Miroslav, Šafránková Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.