2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Union utnul sérii proher na úkor Žižkova


Branky


0

Už jen to, že se Viktorka ocitla ve třetí lize, bylo pro jeho skalní příznivce jistě velkým zklamáním. A podobně lze nazvat i samotné její dosavadní působení v ČFL. Patnáct bodů a horší střed tabulky, s tím se asi před sezónou na Žižkově nepočítalo. Ani na druhé straně stojící Union za sebou neměl zrovna povedené období. Pět proher v řadě a strmý pád tabulkou až k sestupovým pozicím. Pro oba týmy tak bylo mimořádně důležité zabrat a tuto situaci změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nguyen svůj tým opět podržel

Nejednou už v této sezóně podržel brankář Nguyen Union v zápase nad vodou a dával mu tak další šance na zlepšení hry i konečného výsledku. A proti soupeři slavného jména se to odchovanci pražské Sparty podařilo znovu. Poprvé to bylo v patnácté minutě, kdy se musel vytáhnout proti tvrdé hlavičce Šandery. Jen minutu na to si musel oddechnout, když po levé straně unikající Hurka těsně minul vzdálenější tyč. O pozornost si pak řekl více, než dění na hřišti, fyzický konflikt mezi tábory fanoušků obou klubů, který údajně odnesl zraněním i jeden z místních pořadatelů. Naštěstí bylo rychle po všem a oči přihlížejících tak opět poutal hlavně domácí brankář. Ten musel totiž čelit povedené střele Křečka a samostatném úniku Bazala, přičemž oboje zvládl vyřešit na jedničku. Hlavně díky němu a dobré obrané práci Viktoriánů, kteří domácí do velkých šancí nepouštěli, skončil první poločas za bezbrankového stavu.

Rozuzlení se neslo v podobě dvou červených karet

Ani ve druhém poločase si nemohly zadní řady Unionu příliš oddechnout. Byl to opět Šandera, který se jako první osmělil a prověřil ostražitost mladého brankáře z Nového Bydžova. Ten prokázal, že o poločase nezatuhl a jeho velice tvrdou střelu po odraženém centru dokázal opět fantasticky vytěsnit. To už se ale dopředu přece jen osmělili i domácí a na rozdíl od hostů dokázali ze své snahy gólově těžit. Janouch si naskočil u zadní tyče na vysoký centr od Jandy a neomylně poslal Union do vedení – 1:0. Vyhráno ale zdaleka neměli, což demonstroval vyrovnáním před koncem, nutno podotknout infarktovým, úspěšný střelec Macháček – 1:1. Union se nevzdal a v poslední minutě se znenadání řítil do obrovské šance. Hrdina posledních minut Macháček musel celou situaci na poslední chvíli hasit faulem, za který byl oceněn červenou kartou a radost z gólu mu tak trochu zhořkla. O to hůře se pak musel cítit, když se z následného trestného kopu dokázal prosadit Erik Kwame Adjei a znovu tak získat vedení pro Union – 2:1. Hosté však s celým rozhřešením situace vůbec nesouhlasili a reklamovali předchozí ofsajd. Z následné slovní potyčky si pak odnesl červenou kartu také Žižkovský Bazal a hosté tak poslední minuty dohrávali pouze v devíti. Pro Union znamenala výhra konec černé série a poděkovat za ni mohou hlavně skvělému Nguyenovi. Žižkov se dál trápí.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Union 2013
F. Nguyen [-] - D. Nobst [-] , P. Besta [-] , T. Živnůstka [-] , V. Šimeček [-] (75. P. Motyčka [-] ) - M. Koštíř [-] , R. Žalman [-] , P. Janda [-] , T. Bastin [-] (88. J. Věchet [-] ) - O. Janouch [-] (80. J. Macháček [-] ) , E. Kwame [-]

FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - J. Bazal [-] , M. Avdić [-] , L. Křeček [-] , V. Šandera [-] - M. Macháček [-] , M. Podrazký [-] , T. Dočekal [-] , M. Hanuš [-] (86. J. Janecký [-] ) , M. Hurka [-] (46. Z. Volek [-] ) - J. Marek [-] (65. V. Gebert [-] )

ŽK: 36. O. Janouch , 66. T. Živnůstka - 56. J. Bazal , 68. M. Avdić , 72. Z. Volek . ČK: 90. M. Macháček , 90. J. Bazal .
Místo: Městský stadion / tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Váňa Josef - Vnuk Josef, Hocek Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.