0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2015 17:30

4.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Podzimek posunul Vltavín ke třem bodům


Branky


0

Dobře zahrané rohové kopy a hlavikář Podzimek, to byly hlavní zbraně při cestě Vltavínu za výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pozvolna, brankář Pávek řešil první vážnější situaci až po dvaceti odehraných minutách. Jinak obě defenzivy působily nepropustně a v dohrávce 4. kola toho k vidění moc nebylo. Ale to se mělo do konce poločasu rychle změnit. V 36. minutě přišla první obrovská příležitost Vltavínu, kdy Nguyen musel rychle zakročit proti zakončení po přesném centru. Ale Vltavín se nakonec prosadil gólem do šatny. Zahraný rohový kop byl po sehraném signálu hlavou prodloužen na zadní tyč a David Podzimek se na zadní tyči dokázal protlačit k hlavičce a pod padajícím Nguynem procedil míč do sítě - 0:1. Vltavín vedl po první půli zaslouženě.

Union byl ve druhé půli dlouho jasně lepší, ale vyrovnání z toho vytěžit nedokázal. A tak si vzal slovo opět Podzimek. Nguyen nejprve fantastickým zákrokem posunul míč na roh, tato standardní situace je ale velkou zbraní Vltavínu. Tentokrát už kop zamířil na úroveň penalty přímo, bez prodloužení, kde byl Podzimek trestuhodně nestřežený a uklidil míč hlavičkou do horního rohu branky. Rozkouskovaný závěr přinesl před závěrečným hvizdem ještě jednu branku - Šípek si sám před brankářem věděl rady a přehodil Nguyena - 0:3.



Sestavy


Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , T. Dudla [-] , J. Macháček [-] (69. R. Žalman [-] ) , P. Mokošín [-] (83. A. Langr [-] ) - P. Janda [-] , J. Věchet [-] (77. Z. Pago [-] ) , M. Koštíř [-] , P. Besta [-] - O. Kraják [-] , Z. Zmeškal [-] (54. P. Motyčka [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] , M. Macháček [-] (71. V. Valíček [-] ) , M. Uvíra [-] , D. Pozníček [-] (89. O. Šípek [-] ) - L. Láncz [-] (32. D. Mařík [-] ) , M. Pavlata [-] , D. Podzimek [-] , R. Turák [-] - B. Abena [-] (84. J. Hodas [-] ) , R. Macháč [-] (80. D. Zelenka [-] )

ŽK: 47. Z. Zmeškal , 63. M. Koštíř .
Místo: Městský stadion / tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.