1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víkendové tropy v Chrudimi gólům nepřály


Branky


0

V každém zápase prvního kola, je velice složité určit favorita a outsidera. Soudit podle přípravných utkání může být velice zavádějící a velké posilování kádru může zase znamenat nesehranost týmu. Přesto v zápase Chrudimi s Benátkami byli domácí favoritem evidentním. Čtvrté místo z minulé sezóny mluví za vše a na druhé straně až z druhého místa v divizi postupové Benátky tento názor jen umocnily. Ovšem pozor, posílí-li jakýkoli tým třetí ligy hráči jako Rudolf Skácel či Jan Štohanzl, není radno jej jakkoli podceňovat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina příliš vzrušení nepřinesla

Těžko říci, zda to bylo úporným vedrem, nebo nejistotou pramenící z faktu, že se jedná o první kolo, buď jak buď, v první části zápasu se ani jednomu celku dopředu příliš nedařilo. O něco lépe se sice prezentovali domácí, ale vzhledem k nemněnému skóre jim to příliš platné nebylo a nutno podotknout, že hosté od řeky Jizery je ani nepouštěli do větších šancí. Při poločasovém osvěžené tak svítilo na tabuli nepříliš atraktivní skóre 0:0.

Kopecký v největší šanci Michňu nepřekonal

Podobně jako první poločas, i ten druhý byl celkem vyrovnaný, postupně se ale přesouvaly otěže utkání do rukou domácích. Stále ale platilo, že hosté dobře brání a pokud už pustí domácí ke střele, kryje jim záda skvělý Michňa. Největší příležitost Chrudimi tak přišla až v sedmdesáté šesté minutě, kdy se řítil na Michňu Kopecký, proti kterému však hostující brankář skvěle vyběhl a udržel čisté konto. Překvapit domácí mohl v závěru Ansuma, kterého dobře našel Sedláček. Hostující útočník bohužel pro Benátky jen těsně minul. Zápas tedy dospěl k penaltám.

Domácí zužitkovali své zkušenosti v penaltách

Zatímco domácí Kopecký začal penaltový rozstřel bez problémů, hned dva úvodní střelci Benátek si vylámali zuby na brankáři Mrázkovi. Tím situaci Chrudimi dost usnadnili, protože ta si mohla dovolit jednu penaltu neproměnit a stejně by jí to k výhře a bodu navíc stačilo. A přesně tak i celý rozstřel skončil. Onen neproměněný pokus si vzal na svá bedra nedobrovolně Hauf, kterého vychytal Michňa, rozhodující čtvrtou proměněnou penaltu, kterou celý zápas uzavřel pak úspěšně zakončil Michal Radouš.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] , M. Radouš [-] , P. Drahoš [-] , L. Mastík [-] (88. O. Hauf [-] ) - O. Kesner [-] , D. Sixta [-] (80. M. Malinský [-] ) , J. Krčál [-] , T. Vácha [-] (69. J. Luptovský [-] ) , L. Kopecký [-] - P. Rybička [-] (65. R. Holub [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - L. Vraštil [-] , J. Buryán [-] (53. M. Borovička [-] ) , M. Karásek [-] , M. Horák [-] - M. Škarecký [-] (71. O. Murárik [-] ) , M. Sedláček [-] , R. Skácel [-] (86. M. Novotný [-] ) , J. Štohanzl [-] (46. J. Mižič [-] ) , S. Smetana [-] - M. Ansuma [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 530.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.