1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:30

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Otrokovice!


Branky


0

Důležité utkání pro obě mužstva z druhé poloviny tabulky. Oba nováčci byli před tímhle zápase shodně na 28 bodech..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny rozhodla!

Domácí chtěli na hosty vletět a rozhodnout ze začátku, ovšem lépe začali hosté a hned ve 2. minutě se po přímém volném kopu dostal k zakončení zblízka Fišara, jeho střelu ale z brankové čáry vykopl Juráň. Za domácí družstvo odpověděl v 11. minutě hlavičkou Dekleva, ale minul. Ve 20. minutě udělala otrokovická obrana hrubku, Vokoun se dostal do čisté šance, ale Juřík jeho střelu vyrazil. Ve 30. minutě zahrával přímý volný kop domácí tým, hezká střela Jasenského však skončila na tyči. Ve 37. minutě po akci Jasenského zakončoval nepřesně Mlýnek. Tentýž hráč zahrozil i o čtyři minuty později, gólman Hora byl ale úspěšnější. Rozhodující gól padl v závěru prvního poločasu. Po dlouhém autu Deklevy a skrumáži v pokutovém území dopravil míč do sítě domácí Elšík – 1:0.

Domácí dotáhli zápas k výhře!

Ve druhé půli se skoro 20 minut nic zajímavého nedělo, až zahrozil v 64. minutě z otočky agilní Mlýnek, ale branku netrefil. Velkou šanci měl domácí tým v 78. minutě, ale sólo Neuberta přes polovinu hřiště nakonec hosté dokázali v poslední chvíli zastavit. Nedáš – dostaneš se málem vyplnilo v 86. minutě, kdy rohový kop hostů zakončoval Weinlich, ale míč z branky dokázal vykopnout Jasenský a zachránil tak pro Otrokovice veledůležité tři body. Domácí tým byl v utkání o něco lepší a získal plný počet bodů, čímž s největší pravděpodobností zajistil třetiligovou příslušnost i pro příští sezonu.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér: „Po přestávce jsme možná měli optickou převahu, leč bez šancí. Domácí tak nakonec byli šťastnějším mužstvem. Zápasu by asi více slušela remíza, jenže jsme si nepohlídali tu jednu standartku soupeře a to rozhodlo,"



Sestavy


FC Zlínsko
D. Juřík [-] - J. Foltýn [-] (80. V. Zach [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Němec [-] , R. Elšík [-] (86. E. Mensah [-] ) , A. Jasenský [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-] , T. Mlýnek [-] (71. M. Neubert [-] )

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] (35. V. Fiala [-] ) , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Kotůlek [-] , M. Vokoun [-] (54. F. Žák [-] ) , J. Fišara [-] , M. Weinlich [-] - L. Hapal [-] , O. Kopa [-] (74. M. Bzirský [-] )

ŽK: 26. J. Foltýn , 82. T. Zábojník - 51. J. Fišara , 60. O. Seibert , 86. F. Žák .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - TRIGAS Paskal, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.