2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý bod HFK na jaře


Branky


0

Domácí Holice bojující o setrvání v soutěži vyválčila na jaře pouze bod a proti rozjeté juniorce Zlína rozhodně nebyla favoritem..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a remíza

Žlutomodří šli do vedení již v 6. minutě utkání. Chwaszcz se dostal do samostatného úniku a obstřelem dokázal překonat domácího brankáře Muchu. Utkání pak nabídlo možnosti na obou staranách. Hlavně hostující brejky byly nebezpečné. Po necelé půl hodině hry se proti zlínským mladíkům kopala smolná penalta po ruce Hradila, Heinze nejprve výtečně vychytal hostující brankář Jakub Dostál, na dorážku Pyclíka byl ovšem krátký  a domácí srovnali- 1:1. Do konce poločasu se přes snahu obou mužstev skóre neměnilo. Do šaten setak šlo za vyrovnaného stavu.

Domácí vyválčili bod

Jak začal poločas první, jako přes kopírák začal ten druhý. Ševci opět hýřili aktivitou a již ve 48. minutě se jim aktivita vyplatila. Po křižné přihrávce se ocitl na levé straně zcela volný Hradil a přízemní střelou nedal Muchovi šanci - 1:2. Hosté pak měli šance z brejků, ale buď nekvalitou, nebo lehkovážností se o finální zakončení sami přeipravovali. V 67. minutě po skrumáži před brankou žlutomodrých nedokázala obrana odklidit míč dostatečně daleko. Následně Marek posunul míč na volného Šteigla, který za pomoci  teče zlínské obrany srovnal stav utkání na 2:2. V 71. minutě si mohli vzít ševci vedení zpět, ale totožnou situaci jako ve 48. minutě řešil Hradil střelou nad domácí bránu. Juniorka ševců soupeře ždímala, byla aktivnější , ale když ani hlavička Chwaszcze z 90. minuty neskončila gólem, museli se zlínští mladíci smířit s bodem za remízu 2:2. Domácí tedy vybojovali další bodík a v dalším zápase s Třebíčí budou bojovat o další důležité body. Vzhledem k průběhu zápasu jsou domácí asi spokojenějším mužstvem.


Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Oldřich Machala,trenér: „V těch úvodech jsme nekoncentrovaní a potom to musíme dohánět. Klukům ale můžu poděkovat, že to chtěli zvrátit. Možná jsme pak měli i víc šancí. Náznaků tam bylo několik, ale bod je asi spravedlivý,"

FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka, trenér: "Vzhledem k průběhu utkání se dá bod hodnotit jako ztráta. Zápas byl odehraný ve velké kvalitě, kluci zodpovědně plnili, co jsme si řekli v kabině. Dostávali jsme se do rychlých protiútoků ze kterých jsme si dokázali vytvořit dost šancí. Je škoda, že z několika dobrých příležitostí jsme nedokázali ten další gól dát a zlomit výsledek na svou stranu. V utkání byly situace kdy jsme šli do otevřené obrany, ale nedokázali jsme dát přesnou finální přihrávku. Mnohokrát nám chybělo hrozně málo. Chybělo mnohdy i trošku štěstí, klidu a té kvality ve finální fázi. Ale i přes ty nevyužité šance jsme s bodem spokojeni,"



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Kostorek [-] (53. J. Marek [-] ) , F. Přikryl [-] , J. Šteigl [-] , S. Petrić [-] , T. Drmola [-] , O. Buček [-] , J. Kotouč [-] , M. Heinz [-] , O. Pyclík [-] (85. O. Bořil [-] ) , A. Fočić [-] (57. G. Pezzotti [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Vašulka [-] , O. Bačo [-] , T. Masař [-] (89. J. Mlčák [-] ) , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] (86. D. Petřík [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] , P. Hlobil [-] , R. Michálek [-] , V. Pavlíček [-]

ŽK: 2. T. Drmola , 64. M. Heinz , 79. O. Pyclík - 27. E. Hradil .
Místo: tráva. Počet diváků: 121. Rozhodčí: Drozdy Luboš - LAKOMÝ Lukáš, TRÁVNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.