0:1
(0:0)
68. R. Haša
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:30

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Kroměříž!


Branky


68. R. Haša
0

V derby zápase se střetla mužstva ze středu tabulky. Domácí nováček soutěže měl o bod více a v minulém kole prohrál 2:0 v Uničově. Hosté utrpěli minulý týden debakl, kdy prohráli na domácím hřišti se Slováckem 1:7. O motivaci tak měli postaráno..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Za krásného jarního počasí měl domácí tým navrch jen v úvodu, kdy po ruce hostujícího golmana Šustra měl možnost standartní situace, z které hlavičkoval Juráň těsně nad hostující branku. Poté získali hosté převahu a vytvářeli si i šance. V 18. minutě zakončoval Silný, gólman Balážik nadvakrát chytil. Ve 26. minutě napřáhl zdálky Strašák a jeho krásná střela zamířila těsně mimo. Hned za dvě minuty zakončoval hostující rohový kop hlavou Silnica, branku ale rovněž minul. Ve 42. minutě znovu zahrozil střelou – tentokrát z přímého kopu – Strašák, ale ani tato střela se mezi tyče nevešla. To bylo z první půle vše a šlo se do šaten za stavu 0:0.

Haša rozhodl!

Domácí začali aktivně a ve 47. minutě pálil z přímého kopu těsně mimo Šuranský. Největší šanci měl domácí tým v 62. minutě, kdy rohový kop zakončoval v pádu Vavruša, gólman Šustr ale se štěstím zasáhl. Poté znovu začali přebírat iniciativu hosté. V 65. minutě po odrazu míče zakončoval Silnica, Balážik však Otrokovice podržel. O minutu později předvedlo rychlý brejk domácí družstvo, Vavruša se pokusil překvapit hostujícího brankáře zdálky, ten se ale stihl vrátit včas a povedený lob chytil. Za další minutu předvedl své sólo hostující Silný, Balážik se štěstím míč vytlačil na rohový kop. Rozhodnutí však přišlo hned v další minutě, kdy centrovaný míč uklidil hlavou do sítě nedůrazně bráněný Haša – 0:1. V 79. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Silný, ale domácí družstvo se však ani v přesilovce nedokázalo prosadit. Hosté kouskovali hru a dokázali utkání dovést do vítězného konce. Kroměříž byla lepším týmem a zaslouženě zvítězila, nový trenér David Klimek si tak připsal úspěšnou premiéru.  



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: Chtěli jsme napravit ostudu z minulého týdne a to se nám dnes povedlo. Trošku jsme upravili rozestavení a hráli více zezadu. Myslím, že nám to vyhovovalo a dařilo se nám soupeře přehrávat. Kluci to výborně odmakali a nepustili Otrokovice do pořádné šance. Dnes jsme vyhráli zaslouženě, máme radost.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] , V. Zach [-] (84. M. Němec [-] ) , M. Vavruša [-] , M. Neubert [-] , R. Elšík [-] (46. T. Mlýnek [-] ) , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , L. Juhas [-] (46. J. Foltýn [-] ) , J. Juráň [-] , T. Dekleva [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - R. Budín [-] (12. T. Strašák [-] ) , P. Rajnoha [-] , J. Kašík [-] , V. Látal [-] , D. Čep [-] - T. Jeleček [-] (88. J. Ferko [-] ) , P. Silnica [-] , D. Hynčica [-] (72. D. Stratil [-] ) - R. Haša [-] , J. Silný [-] -

ŽK: 16. R. Elšík , 21. J. Juráň , 51. O. Šuranský , 83. J. Balážik - 2. M. Šustr , 58. T. Strašák , 71. R. Haša , 74. J. Silný . ČK: 80. J. Silný .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 360. Rozhodčí: Mikyska Jan - SEDLÁČEK Tomáš, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.