0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov slaví první jarní výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli utkání po pauze

U hostů došlo na pozici hlavního trenéra k jedné velké změně, kdy ve funkci skončil Miloslav Machálek. Nahradil jej Jan Trousil jako hrající trenér. Na lavičce našeho soupeře jsme přivítali také bývalého trenéra HFK Valdemara Horvátha. Utkání začalo za krásného počasí a bylo se na co dívat. Obě mužstva měla několik velmi dobrých příležitostí ke skórování. Na straně HFK se neprosadili Heinz, Buče, Pytlík a ani Schmidt.Hosté výborně kontrovali a měli perfektní a rychlý přechod do útočné fáze. Na obou stranách tedy vázla jen koncovka.První poločas branka nepadla a do kabin se šlo tak za bezbrankového stavu.

 

Druhý poločas byl pro domácí jako z hororu. V 55. minutě se po rohu prosadil hlavou nikým nehlídaný Lička - 0:1.A to nebylo vše. O minutu později nechali holičtí hráči vykombinovat akci soupeře až do vápna, kde lehce skóroval Jeřábek - 0:2.A aby toho nebylo málo, tak v 77. minutě opět z rohu přišla třetí branka. Přetažený roh na zadní tyč se vrátil před branku, kde jej do sítě poslal Lička, pro kterého to byla druhá branku utkání - 0:3. Holičtí se nezmohli na žádný odpor, jejich hra neměla jiskru a nutno dodat, že styl jakým celý tým hrál byl žalostný.Hosté tak vezou tři body.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Oldřich Machala,trenér: „Myslím si, že první poločas jsme prohospodařili, protože jsme měli dvě gólové situace, které kdybychom dohráli, tak jsme vedli aspoň 1:0. Bohužel se neustále vrací to, že my jsme mužstvo, které nemá rádo soubojové situace, a druhá půle tomu jen napovídala. Hosté převzali iniciativu, byli důrazní a dali góly ze standardních situací, které bychom měli ubránit. Poté už se nám rozpadla obrana, Vyškov byl jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrál,"

MFK Vyškov
Jan Trousil, trenér: „My jsme do tohoto zápasu šli s tím, že tady už si nemůžeme dovolit prohrát. Říkali jsme si, že bychom přinejhorším brali i remízu, protože jsme věděli, jakou jsme měli v uvozovkách fazónu ty předchozí zápasy. V prvním poločase jsme prohráli hrozně moc osobních soubojů v prostředku hřiště, navíc se nám nedařilo bránit Marka Heinze, který si dobře chodil pro míče a tvořil Holici hru. O půli jsme si něco řekli, změnilo se rozestavení a myslím si, že v druhé půli jsme byli po našem gólu jednoznačně lepším mužstvem,"



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - M. Heinz [-] , G. Pezzotti [-] , F. Přikryl [-] , O. Pyclík [-] , J. Kotouč [-] , M. Schmidt [-] (66. O. Kostorek [-] ) , J. Šteigl [-] , S. Petrić [-] (73. A. Fočić [-] ) , O. Kováč [-] (75. J. Grézl [-] ) , O. Buček [-]

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - V. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , T. Netopil [-] , J. Trousil [-] (66. D. Urbančok [-] ) - L. Lahodný [-] (81. F. Studený [-] ) , M. Jeřábek [-] - D. Přerovský [-] , M. Holub [-] (46. D. Hodinář [-] ) , M. Stříž [-] , J. Lička [-]

ŽK: 86. G. Pezzotti - 89. V. Novotný .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tomanec Josef - MIKULA Petr, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.