0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkovice nevyhrály ani na třetí pokus


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelnice veze cenný bod

Do první šance se už v 1. minutě málem dostali domácí, když po kolmici za naši obranu za balónem pospíchal Kovařík, ale Kuba Hora byl u balónu dříve a nenechal útočícího hráče zakončit. Potom si viditelně aktivněji počínal hostující tým, který praktikoval nátlakovou hru, z čehož bylo několik nevyužitých rohových kopů. V 16. minutě si domácí vypracovali gólovku, když rozehráli rohový kop a Kuba Hora se vytáhl robinsonádou proti zakončení Kovaříka. V 21. minutě poprvé zahrozili i hosté, když Kuba Heidenreich přihrál na velké vápno Filipu Žákovi, který tvrdou střelou vyprášil rukavice brankářovi domácích Krbečkovi. V 24. minutě přišla gólovka, když se David Bača dokázal u postranní lajny uvolnit, nacentroval na zadní tyč, balón se odrazil k Martinu Vokounovi, který střelou z velkého vápna napálil břevno. V 26. minutě po několika tvrdých soubojích o balón na hostující polovině převzal přihrávku na velkém vápně zcela volný Kovařík, který ovšem v rozhodující chvíli balón promáchl. V 28. minutě před velkým vápnem hostů se k balónu, který z útočné poloviny domácích nazdařbůh odpálil Roman Kuba, v osobním souboji s jedním z obránců domácích dostal Lukáš Hapal, zkrotil ho a jeho střela těsně minula zadní tyč. To bylo z prvního poločasu všechno.

Prvních několik minut druhého poločasu byl na hřišti celkem klid a k vidění byl spíš upracovaný než hezký fotbal. K prvnímu ruchu došlo v 56. minutě, když Lukáš Hapal převzal kolmici Luboše Pinkavy, dostával se za jednoho z obránců domácích, a tak musel k zemi. Standardku do vápna rozehrál David Bača, do zakončení se v závaru dostal Lukáš Hapal, kterého ale Krbeček vychytal. V 63. minutě pro změnu při hostujícícm týmu stáli všichni svatí, když se domácí uvolnili po krajní lajně, následoval centr na malé vápno, který se ale na malém vápně Wojnarovi nepodařilo ideálně zpracovat a jeho zakončení Kuba Hora vyrazil a z odraženého balónu ven z velkého vápna následoval okamžitě další centr ze druhé strany, který z malého vápna odhlavičkoval nad naši bránu Gebauer. V 81. minutě střelou na přední tyč Lukáš Hapal málem překvapil Krbečka, který měl plné ruce práce, aby balón udržel. Hned v 82. minutě David Bača zpracoval centr vzduchem do velkého vápna, balón napálil do vinklu, Krbeček ale jeho pokus výborným zákrokem vyškrábl na břevno. V 88. minutě naposledy zahrozili domácí, když Halaška nasadil před velkým vápnem k sólu, potáhli si balón přes tři hráče, dostal tím ale z ideálního úhlu a střelou z velkého vápna zakončil nad naši bránu. V 91. minutě se do poslední velké šance dostával i hostující tým, když se Lukáš Hapal dostával přes dva obránce k nacentrovanému balónu Kubou Heidenreichem, neměl už ale potřebnou rychlost a sílu, a tak mu nakonec jeden z nich balón ukopl. A protože se ihned poté pískal konec, zápas skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Tomáš Pohorelli, trenér: „Je to složité, tentokrát jsme zahráli snad ještě hůř než v jarní premiéře proti Kroměříži. Nyní jsme měli pocit, že špatně bylo úplně všechno. Já ale vlastně ani nevím, jestli jsme i tentokrát spíš bod nezískali, než že bychom dva ztratili. Proč? Jednoduše proto, že jsme si fakt nic nevypracovali. A nejhorší na tom všem je, že to tentokrát ani nebyl fotbal,"

FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér: „Se získaným bodem jsem každopádně spokojený. Jsme nováček třetí ligy a každý bod, navíc ze hřiště soupeře, je pro nás nesmírně cenný. Především jsem však rád, že kluci dokázali navázat na povedený výkon proti Holici, musím je pochválit. Také ve Vítkovicích se vydali ze všech sil, makali na doraz, navíc jsme dokázali hrát svou hru, kterou chceme předvádět,"



Sestavy


MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - R. Coufal [-] (54. T. Gebauer [-] ) , D. Mikula [-] , A. Taraba [-] , O. Cverna [-] - F. Metelka [-] , T. Hykel [-] , P. Wojnar [-] (73. M. Halaška [-] ) , R. Bystrý [-] (68. J. Klejnot [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Kovařík [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] , D. Bača [-] (90. T. Krejčí [-] ) , J. Fišara [-] , L. Pinkava [-] - L. Hapal [-] , O. Kopa [-] (69. M. Kotůlek [-] ) , F. Žák [-] (78. M. Weinlich [-] )

ŽK: 56. O. Cverna , 72. A. Hruzík , 77. M. Kovařík - 88. D. Bača .
Místo: tráva. Počet diváků: 305. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ONDRÁŠ Vít, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.