2:1
(1:1)
40. P. Simr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín pokračuje v úspěšném startu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu naznačoval, že oba soupeři jsou si naprosto vědomi kvalit protivníka a k vidění byl opatrný fotbal víceméně mezi šestnáctkami maximálně se zárodky šancí. 
První vážnější akce také přinesla první branku utkání. V 19. minutě domácí ve středu hřiště získali míč, Dvořáček vyslal Šroma k pokutovému území. Jeho následující centr před branku poslal Steiner z malého vápna do Invaldovy sítě a Spartak se ujal vedení 1:0.
Spartaku vstřelená branka přidala křídla a další šance následovaly. V 24. minutě se po přihrávkách mezi Šromem a Steinerem ocitl v pokutovém území v dobré pozici Dvořáček, jeho zakončení však brankář Invald pohotově zlikvidoval na brankové čáře. Brankář Velkého Meziříčí podržel svůj tým i v 28. minutě, když vyzrál na Postavovu střelu.
S blížícím se závěrem poločasu se ujali slova i hosté. V 36. minutě našel Šuta centrem Simra, jeho hlavičku ještě zlikvidoval pohotový Vogl.
V 41. minutě nicméně Dolejš vystřihl několik kliček, vřítil se do našeho pokutového území. Jemu sice míč obrana odkopla, to však pouze na hranici pokutového území odkud vystřelil Demeter, jeho střelu naše defenziva srazila jen k Simrovi a ten vysokou nohou protlačil míč do branky 1:1.

 

Za kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu. Po poločasové přestávce vyběhl na hřiště Václav Ondřejka místo Michala Šroma.
Úvod poločasu nápadně připomínal úvod celého zápasu, oba soupeři nechtěli udělat chybu. 
Spartak si vzal slovo v 58. minutě, to se Postaca pěkně protáhl do pokutového území a následující závar před Invaldovou brankou ukončil ofsajd Ondřejky. Vzápětí v 59. minutě vyslal Steiner Barcucha na steč do pokutového území, finální přihrávku ovšem obrana Velkého Meziříčí srazila na roh.
Krásnou individuální akcí se potom Steiner prezentoval v 61. minutě. Uvolnil se před pokutovým územím několika kličkami a jeho zakončení skončilo jen těsně vedle tyče hostující branky.
Převaha Spartaku pokračovala v 67. minutě poté, co Spartak vystihl rozehrávku hostí, následoval rychlý přenos hry a Steiner se v pokutovém území objevil sám před Invaldem, vybíhajícího brankáře však pouze trefil. 
V 72. minutě vyslal Vogl  dlouhým nákopem Krhuta, který dotlačil míč do autu až téměř u rohového praporku. Následný aut putoval na Ondřejku na hranici šestnáctky, ten centrem za obranu našel Dvořáčka a jeho střelu zastavila až síť branky Velkého Meziříčí 2:1.
Spartak se ve zbývajícím čase snažil pojistit své vedení. Nejblíže tomu byl v 85. minutě, kdy Ondřejka dlouhým centrem našel na malém vápně Matouška, který však míč tefil jen špičkou kopačky a Invaldovi nedělalo problémy jej chytit.
Snahu hostů srovnat oslabila v samém závěru zápasu nedisciplinovanost Kratochvíla, který v rozmezí 83. a 91. minuty za stejný prohřešek inkasoval od jinak výborného sudího Vostrejže 2 žluté karty a putoval do sprch. 



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ,trenér: Po dvou vydařených zápasech nás čekalo těžké utkání, protože Velké Meziříčí má velmi kvalitní mužstvo. Trochu jsem se obával, aby naše mužstvo nepodlehlo sebeuspokojení a potvrdilo právě ty poslední dobré výsledky. I když výkon nebyl optimální, za výsledek jsem rád a jde o velmi cenné body, protože nás čeká velmi těžké dvojutkání proti Mohelnici a doma proti Vyškovu, kteří jdou výsledkově nahoru




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , P. Postava [-] (74. M. Minář [-] ) , T. Matoušek [-] , D. Steiner [-] , M. Šrom [-] (46. V. Ondřejka [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , D. Kostka [-] , V. Barcuch [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - R. Šuta [-] , M. Puža [-] , L. Berka [-] (76. V. Kratochvíl [-] ) , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] (85. M. Bouček [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 80. V. Ondřejka - 44. E. Smejkal , 83. V. Kratochvíl , 90. J. Krejčí . ČK: 90. V. Kratochvíl .
Místo: Hulín. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POLÁK Jiří, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.