3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín prohrál po 14 zápasech


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký učet zápasu otevřel v 10.minutě Komenda, kdy po nacvičeném signálu trefil přesne z voleje. Za dalších sedm minut to bylo již 2:0, po centru Juřátka se trefil opět aktivní Komenda. Domácí hýřili aktivitou a zaslouženě vedli. Hlučín snížil na 2:1 po standartní situaci zásluhou Heiníka, to běžela 21.minuta. Do poločasu mohl završit hattrick Komenda, ale jeho střela se neujala, stejně jako střela Krče, kterou zastavilo břevno.

 

Druhá půle přinesla pouze jedinou branku, o kterou se v 55.minutě postaral hezkou individuální akcí domácí Vasiljev a uzavřel tak stav zápasu na 3:1. Hlučínu tak skončila dlouhá série 14 zápasů bez porážky. Domácí naopak odčinili minulé utkání, kde padli v Hulíně.

 



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek, trenér: Tři body jsme potřebovali jako sůl. Celý týden jsme se na jejich rozestavení 3–5–2 připravovali. Musím kluky pochválit, že přenesli věci z tréninku do zápasu a takticky to zvládli.

FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: Soupeř byl kvalitnější v šestnáctce a to rozhodlo. Když jsme se ještě mohli zvednout, tak jsme hned na začátku poločasu dostali na 3:1 a to byl klíčový gól. Domácí se pak už zkušeně zatáhli. Ani jsme si pak žádnou šanci nevytvořili. Uničov si to zkušeně pohlídal a čekal na naše chyby.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , R. Juřátek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Nuc [-] (86. P. Purzitidis [-] ) , T. Binar [-] , D. Kuba [-] (73. P. Kasal [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-] (83. A. Řehák [-] )

FC Hlučín
D. Hampel [-] - V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , K. Hudeczek [-] (78. M. Hanus [-] ) , J. Mac [-] , R. Štefek [-] (86. P. Galvas [-] ) - E. Talián [-] , M. Foltyn [-] , M. Lukáš [-] (64. G. Badalyan [-] ) - D. Kraut [-] , R. Sasín [-]

ŽK: 28. T. Binar .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 205. Rozhodčí: Slabý Jiří - CHLEVIŠŤAN Karel, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.