1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

18.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní lídr zaváhal


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní utkání nenašlo vítěze

Utkání na kvalitně připraveném hřišti ve Vítkovicích začalo ve velkém tempu. Domácí se snažili, ale hosté dobře bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. Náznaků a přečíslení měli hosté mnoho, ale do pořádného zakončení se nedostali. Domácí se ukázali v 28.minutě, kdy podnikli po své pravé straně rychlou akci, na jejímž konci byl Kovařík, který na malém vápně ve sklzu usměrnil míč do sítě a bylo to 1:0. Ihned po rozehrávce vybojovali hosté rohový kop a po centru Jelečka se prosadil hlavou Budín a bylo 1:1. Do poločasu měli domácí pár standartních situací, ale hostující obrana si poradila.

 

Druhou půli začali hosté standratkou Haši, ten ale trefil pouze zed. Celkověbyla druhá půle vyrovnaná. Rozhodnutíměl na kopačce Silný, ale po parádní přihrávce od Hromka Krbečka neprostřelil, dorážející Jeleček se snažil Krbečka přehodit, to se mu povedlo, ale s ním přehodil i branku.

V hektickém závěru se hrálo nahoru dolů, hosté měli několik přečíslení, ale chybělo více kvality a klidu ve finální fázi a tak nakonec mohli rozhodnout domácí, ale v 90.minutě po standartní situaci trefil domácí hráč hlavou pouze břevno a tak se ve velice kvalitním utkání body dělily.

 

 



Sestavy


MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - M. Kovařík [-] , O. Dvořák [-] , M. Halaška [-] (73. J. Býma [-] ) , T. Hykel [-] , P. Wojnar [-] (46. A. Taraba [-] ) , A. Hruzík [-] , D. Mikula [-] , R. Coufal [-] , F. Metelka [-] , O. Cverna [-] (83. J. Klejnot [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - P. Rajnoha [-] , T. Jeleček [-] , D. Čep [-] , R. Budín [-] - P. Silnica [-] , J. Hromek [-] , N. Višněvský [-] (79. J. Kašík [-] ) , D. Hynčica [-] (74. J. Beránek [-] ) - J. Silný [-] , R. Haša [-]

ŽK: 16. O. Cverna , 72. A. Hruzík , 76. J. Býma - 11. R. Budín , 67. R. Haša , 81. J. Silný .
Místo: tráva. Počet diváků: 412. Rozhodčí: Klíma Tomáš - HORÁK Adam, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.