2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2015 16:30

15.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín přetlačil Otrokovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak utkání zahájil aktivně a hosté z Otrokovic se měli v obraně co ohánět. V 7. minutě potáhl po straně akci Krhut, přetaženým centrem našel Dvořáčka, ten vracel míč do pokutového území, odkud jej odkopla hostující obrana před nabíhající druhou vlnou našich hráčů.
V 10. minutě vyslal Laciga ostrý centr před hostující bránu. Pospíšil hlavou míč ještě minul, číhající Dvořáček už byl přesnější, ovšem nepřesná hlavička se slabým odrazem míče o zem skončila u nachystaného brankáře Balážika. 
Spartak Viktorce zatápěl dál. V 18. minutě po přihrávce od Ondřejky Laciga z náběhu napálil míč jen nad bránu a stejně dopadla obdobná situace i vzápětí.
Otrokovičtí se postupně osmělovali. V 23. minutě rozehrál Mazouch standardní situaci, po které Netopil v šestnáctce hlavičkoval nad bránu.
Udeřilo však vzápětí na druhé straně. Postupný útok Spartaku v 24. minutě zakončil Dvořáčekpřihrávkou Lacigovi, ten vyslal do šance lépe postaveného Krhuta a Dominik bombou, kterou Balážik stihl jen usměrnit do vinklu, poslal Spartak do vedení 1:0.
Vedoucí branka domácí tým povzbudila. V 27. minutě Krhutův centr odvracela obrana před nabíhajícím Ondřejkou. V 30. minutě zase Lacigův přímý kop ze 30 metrů zastavilo až břevno Otrokovické branky.
Otrokovičtí se ale poté začali dostávat do hry a naše defenziva s nimi měla plné ruce práce. Jeden z útoků zakončil v 31. minutě Elšík střelou nad bránu, v 36. minutě poté Šuranský z přímého kopu namířil tamtéž.

Po změně stran to byla Viktorka, kdo držel otěže hry a s tím pro hosty přišly další šance. V 54. minutě hlavičkoval Juhás po centru jen vedle branky. O minutu později prošel do pokutového území Silný a jeho střelu vyrážel nohami na roh Marek Vogl. 
V 63. minutě Otrokovice zahrály po sobě tři rohové kopy, se kterými si obrana ale poradila. Krátcí naši hoši byli ale na akci z 65. minuty. Vyskočil prohrál souboj ve středu hřiště s Elšíkem, ten pohotově vyslal do úniku Silného, který střelou pod vybíhajícího Vogla srovnal skóre na 1:1.
Srovnaný stav nevydržel dlouho. V 72. minutě Spartak podnikl výpad, Laciga narazil Krhutovi, ten vyslal Ondřejku do pokutového území a Václav ránou na vzdálenější tyč vrátil Spartaku vedení.2:1
Otrokovice zahrozily v 73. minutě dalším průnikem Silného, který zastavil až Vyskočil v pokutovém území. Vítězně vyšla defenziva Spartaku rovněž z dalších soubojů kolem šestnáctky i v následujících minutách.
Srovnání skóre měl na kopačkách v poslední minutě Mlčák, z úhlu ale poslal míč vedle branky.Domácí si tak připsali důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Petr Rajnoha,obránce: První půli nám vázla kombinace,byli jsme nejistí na míči,moc se nám nedařilo. Domácí se ujali vedení po našem nedůrazu a střele z šestnáctky na první tyč. Do konce poločasu jsme se snažili,ale bojovali jsme spíš sami se sebou,měli jsme jen pár náznaků. Po bouřce v kabině jsme na domácí vletěli, přidali jsme na důrazu a aktivitě a domácí jsme zatlačili. Z tlaku se nám podařilo vyrovnat. Domácí potom rozhodli svoji jedinou šancí za druhý poločas. Utkání slušela spíše remíza.



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , S. Kadlec [-] (68. P. Postava [-] ) , A. Labuda [-] (85. A. Hrdlička [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] (89. M. Šrom [-] ) , P. Zavadil [-]

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , R. Elšík [-] , O. Šuranský [-] , L. Juhas [-] (84. J. Mlčák [-] ) , J. Foltýn [-] (78. M. Němec [-] )

ŽK: 62. J. Zlámal , 84. M. Vyskočil , 89. M. Vogl - 50. P. Rajnoha , 71. J. Juráň .
Místo: Hulín. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kondler Petr - SVOBODA Radek, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.