1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:30

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Otrokovice


Branky


0

Nováček se po debaklu zvedl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Družstvo Zlína, posílené o několik hráčů A-týmu, mělo více ze hry, k ohrožení naší brány se však jeho hráči dostávali jen zřídka a většinou z větší vzdálenosti. Jako první zahrozil v 6. minutě rychlou akcí hostující Bartolomeu, odvrácený míč Juráněm pak zakončil Strašák nepřesně. V 16. minutě se poprvé prezentoval náš tým, ale střela Mazoucha z přímého volnéhno kopu zamířila mimo branku. V 19. minutě se po skrumáži v našem pokutovém území dostal k nebezpečnému zakončení Motal, gólman Juřík ale domácí tým podržel. O čtyři minuty později zahrával rohový kop Bartolomeu, ale hlavičkující Bačo naši branku netrefil. Ve 24. minutě přišla rozhodující akce zápasu. Po akci Rajnohy našel Foltýn v pokutovém území volného Silného a ten se nemýlil – 1:0. Hned o dvě minuty později centroval Rajnoha, bránící hráč Zlína si míč srazil na vlastní bránu, ale brankář Švec byl pozorný. Ve 29. minutě hosté našli ideálně dlouhým míčem Bartolomeu, ten ale nevystřelil zprvní a jeho následnou střelu zblokoval Jasenský. Bartolomeu vzápětí centroval do pokutového území, Červenka zakončil nůžkama, ale branku netrefil.

Druhý poločas tolik vzruchu nepřinesl. Hosté i nadále více drželi míč a měli mírnou převahu, ale naše obrana pracovala spolehlivě. V 50. minutě předvedli pěknou kombinaci hostující Strašák a Bartolomeu, ale zakončující Chwaszcz trefil jen stopera Juráně. V 68. minutě se na druhé straně prezentoval dobrou střelou z přímého volného kopu Jasenský, ale skákavý míč skončil mimo branku. Zvýšit vedení mohl i Silný, ale jeho oblouček skončil nad brankou. V 78. minutě vnikl do pokutového území Mlýnek, ale jeho střelu z úhlu pokryl gólman Švec. Největší šanci měli hosté v poslední minutě utkání, ale hlavičku Chwaszcze ve vyložené šanci reflexivně vyrazil Juřík. Tři body z regionálního derby tak zůstaly na Viktorce.



Sestavy


FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] , T. Mazouch [-] , J. Foltýn [-] (91. V. Zach [-] ) , T. Netopil [-] , J. Silný [-] (84. J. Mlčák [-] ) , R. Elšík [-] , A. Jasenský [-] (89. L. Juhas [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Juráň [-] , P. Rajnoha [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - T. Masař [-] , O. Bačo [-] , M. Malý [-] , T. Strašák [-] , L. Benčík [-] , L. Motal [-] (63. N. Višněvský [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] (75. A. Fantiš [-] ) , Š. Červenka [-] (85. V. Pavlíček [-] ) , R. Bartolomeu [-]

ŽK: 38. P. Rajnoha , 73. R. Elšík - 44. L. Motal , 56. T. Masař , 65. T. Strašák .
Místo: UT Otrokovice. Počet diváků: 425. Rozhodčí: Mikeska Karel - PRIESOL Daniel, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.