1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín veze z Třebíče bod


Branky


0

Třebíč má další domácí remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí také začali utkání aktivněji. Ve 4. minutě odvrátil Vojtěšek nebezpečný centr do pokutového území ze strany směřující na Doguiho a v 8. minutě po sérii krátkých přihrávek vyslal k Voglově brance nebezpečnou jedovku Lamine Fall, namířil však vedle branky.
Třebíč vážněji zahrozila ve 14. minutě, to vyslal Dobrovolný centr na Kelblera, jeho hlavička z náběhu ale směřovala nad branku. Další střeleckou příležitost si domácí nechali na 22. minutu, Dogui z 20 metrů namířil jen doprostřed brány, kde se o míč postaral Marek Vogl. 
Mnohem zajímavější to bylo ve 26. minutě. Domácí se protáhli po straně, ostrý centr do malého vápna vyrazil Marek Vogl, nabíhající Kelbler napálil míč nad branku.
Spartak zahrozil v 31. minutě. Několik přihrávek nakrátko vyneslo k zakončení z 17 metrů Michala Dvořáčka, jeho ostrá a pěkně nesoucí se střela však skončila těsně nad břevnem domácí branky.
Ze zajímavých akcí prvního poločasu zaujalo už jen pohotové zakončení Doguiho z otočky ve 41. minutě. Jedovatá střela se nesla napříč pokutovým územím a poté také zapadla do zámezí.

Druhý poločas začali aktivněji naopak Spartakovci. Laciga v 49. minutě vyslal dopředu Šroma, jeho centr domácí sice zblokovali na rohový kop. Po něm pěkně zakončil Ondřejka, ovšem brankář Matiášek střelu bez problému chytil. 
Spartak pokračoval v dalších pěkných akcí. Krhut se v 51. minutě protáhl do pokutového území, při pokusu o kličku mu domácí obránce vypíchl míč. Ten se dostal k Labudovi a jeho další centr domácí odvrátil. Bez brankového úspěchu skončila i další akce Spartaku v 54. minutě. TomášPospíšil ve středu hřiště posunul míč na Ondřejku,od něj putoval míč k Dvořáčkovi, ale i tentokrát se jeho střela se mezi tyče nevlezla.
To samé ovšem neplatilo po 59. minutě zápasu. Spartak vhazoval aut, domácí odvrátili míč, ten od Šroma putoval k Labudovi, který si postrčil míč víc k pokutovému území a střelou k tyči, po které se marně natahoval domácí brankář, poslal Spartak do vedení !!!! 0:1
Prakticky vzápětí po rozehrání se v 60. minutě hrnul do pokutového území Ondřejka, jeho střelu ale nohami vyrazil brankář Matiášek.
Domácí zbraně nesložili. V 61. minutě se prodíral pokutovým územím Dogui, pohotový Vogl byl ale u míče dříve. Stejný hráč Třebíče byl ústřední postavou v 67. minutě poté, kdy na něj prošel dlouhý centr, kličkou se uvolnil do hřiště a namířil těsně nad branku. Blízko ke srovnání byli domácí v 74. minutě, to se Dočekal protáhl přes brankovou čáru do pokutového území, přihrávkou před branku hledal lépe postaveného spoluhráče, odtud ovšem míč odvrátil Dvořáček.
Se závěrečnou desetiminutovkou domácí tlačili více a více, takto se dopracovali k rohovému kopu v 80. minutě. Před samotným rozehráním ovšem v našem brankovišti létaly dlaně, lokty a kdovíjaké další formy důraznější formy strkanice, po níž zůstal na zemi ležet Václav Ondřejka. K několika faulům v zápase velmi tolerantní rozhodčí Možíš i tentokrát velkoryse situaci vyřešil pouze žlutou kartou Dočekalovi. Z opakovaného rozehraného rohového kopu se k zakončení dostal Chalupa a hlavou srovnal skóre 1:1.
Domácí se snažili zvrátit skóre ve svůj prospěch. Takto v 86. minutě rozehrál standardku Dobrovolný a Chalupa hlavičkoval nad bránu. 
V poslední minutě prodloužení měl naopak velkou příležitost Spartak, když Laciga vyslal dopředu Krhuta a jeho polostřelu – polocentr zastavilo břevno!!! Stav 1:1 nicméně vydržel, neboť přesně po této akci sudí Možíš pískl konec zápasu.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , C. Bagnon [-] , M. Dogui [-] (68. M. Dočekal [-] ) , D. Komínek [-] , P. Ošmera [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , P. Chalupa [-] , M. Kelbler [-] (46. R. Novotný [-] ) , L. Fall [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] , D. Krhut [-] , A. Labuda [-] , M. Šrom [-] (76. J. Zlámal [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] (83. A. Hrdlička [-] ) , P. Zavadil [-] , M. Vojtěšek [-]

ŽK: 78. M. Dočekal , 90. P. Chalupa - 21. V. Ondřejka , 76. J. Laciga .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Možíš Dušan - ONDRÁŠ Vít, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.