M. Halaška 45. (vl.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín má další remízu


Branky


45. M. Halaška (vl.) - 3. D. Kraut
0

V Olomouci se body dělily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 11. kole Moravskoslezské fotbalové ligy 2015 - 2016 přivítali svěřenci trenéra Oldřicha Machaly na domácí půdě holického stadionu tým FC Hlučín.

Po vítězném utkání v Hulíně čekal na domácí tým těžké utkání. Hosté pod vedení trenéra Valachoviče jsou aktuálně v tabulce třetí ligy na 7. místě před HFK, kteří ale ztrácejí pouhé 4 body.Utkání začalo náporem hostů, kteří nastoupili do utkání s větší chutí a kvalitou. Svůj výkon podpořili také gólově už ve 4. minutě, kdy po chybě Šteigla na středu hřiště rozjeli hosté brejk na jejímž konci byl hlučínský Kraut. Ten svůj brejk zakončil chladnokrevně k tyči a hosté vedli 0:1.Pro domácí to byl šok a těžce se z toho dostávali po celý poločas. Výkon svěřenců trenéra Oldřicha Machaly šel nahoru, ale bohužel ne, tak rychle, jak by si domácí přáli.Hosté hrozili hlavně nebezpečnými míči za obranu, které postupně ale holická obrana dokázala likvidovat.

Jak se holičtí postupně rozehrávali, tak už hra vypadala o něco lépe. Hosté jako by zvolnili tempo po vstřelené brance a mysleli si, že to uhraje samo. To se ale mýlili. V 18. minutě se prodral přes beky Šteigl, kterého vychytal bravúrně brankář Hampel. To byla první 100% šance HFK.Domácí si od poloviny první půle vytvořili tlak, který korunovali ve 45. minutě, kdy zavřeli svého soupeře ve vlasním pokutovém území. Z několika standardních situací, které si žádali branku, se povedla ta poslední po výborně zahraném, zatočeném rohu Rozsívala. Ten si v těžké pozici srazil do vlastní sítě Halaška - 1:1.Poločas tak skončil nerozhodným stavem. I když počasí moc utkání nepřálo, tak i přesto se hrál fotbal nahoru a dolů.

 

 

Po změně stran už holičtí nedovolili svému soupeři to co v prvním poločase. Zodpovědným a obětavým výkonem pomalu a jistě přiváděli svého soupeře do beznaděje. Kdyby holickému týmu nechyběla dnes v zakončení kvalita, tak mohli na domácím hřišti potvrdit stoupající formu. A příležitostí na měli holičtí fotbalisté hned několik.V 67. minutě poslal krásný míč za obranu Bernard na hlavu Murina, který směřoval míč před bránu, ale hosté se štěstím odvraceli. Podobnou akci měl na hlavě Lysoněk, ale ani jeho nabídka nenašla ve vápně spoluhráče. Pak se několikrát do brejkové situace dostal agilní Šteigl. Tomu dnes bohužel štěstí nepřálo a výborně se rodicí akci končili hlavně zaviněním holického útočníka. Při lepší koncovce mohlo vypadat skóre utkání určitě jinak.V závěru ještě holičtí měli dvě stoprocentní šance. Tu první ještě odvrátila hlučínská obrana a u druhé, která se stala v 90. minutě zklamal nejdříve Ondra Lysoněk a poté mladý Radek Vodička. Prvně jmenovaný netrefil míč na malém vápně, když byl sám před brankářem hostů a následně i Vodička zklamal. Ten ve stoprocentní šanci nepropálil brankáře Hampela, který dnes několikrát zachránil hosty od inkasování. Viděli jsme určitě velmi kvalitní utkání, kterému chybělo jen jedno - branka v síti hostů.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Kováč [-] , O. Murin [-] , O. Lysoněk [-] , P. Kucharčuk [-] - O. Bořil [-] , F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] (90. R. Vodička [-] ) , O. Buček [-] , J. Bernard [-] - M. Heinz [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] - V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] , J. Mac [-] - M. Halaška [-] , P. Ondrušík [-] (84. P. Galvas [-] ) , M. Sporysz [-] (61. M. Hanus [-] ) , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] - P. Žižka [-]

ŽK: 20. F. Rozsíval , 85. J. Bernard - 39. M. Foltyn .
Místo: tráva. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - DOHNÁLEK Jan, MOŽÍŠ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.