2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:30

11.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládl lépe Zlín


Branky


33. L. Motal , 77. L. Motal - 36. M. Kovář
0

Hráčem derby se stal bezpochyby Lukáš Motal, který se trefil dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první vypálil již ve třetí minutě z boku hostující Galuška, brankář Adamuška vyrazil jeho střelu na roh. A hned za minutu měli mladí ševci první tutovku. Višněvský chytře prostrčil na Masaře, tváří v tvář slováckému gólmanovi ale neuspěl a Semanko jej vychytal. Úvod byl vůbec hodně rušný a za pár okamžiků orazítkoval na opačné straně po rohovém kopu Košút hlavou tyč zlínské brány.

Rušný zápas ve vysokém tempu pokračoval i v dalším průběhu, i když obrany přece jen zpozorněly a zablokované střely na obou stranách daly brankářům přece jen o něco větší klid. Mírně aktivnější bylo béčko Slovácka, nicméně žlutomodří po necelé půlhodině převzali iniciativu a záhy byli také odměněni.

Pokus Bartolomeua z dobré vzdálenosti po přímém kopu ještě skončil na hostující zdi, ovšem pak se po nákopu Malého zmocnil na rohu šestnáctky míče Lukáš Motal, udělal si prostor ke střele a zakončil přesně k tyči – 1:0.

Radost z vedení ovšem vydržela zlínským mladíkům pouze tři minuty. Přímý kop na opačné straně totiž nasměroval Kovář po zemi na přední tyč a zaskočil Adamušku – 1:1. Oba jmenovaní si identickou situaci zopakovali za čtyři minuty s tím rozdílem, že tentokrát se výborným zákrokem blýskl gólman ševců.

Po změně stran se jako první probíjel do solidní pozice Masař, kterému poslal pobídku mezi slovácké stopery Červenka, hostující beci se ovšem stihli vrátit včas a zlínského záložníka nenechali vypálit. Pak si Červenka sám zasprintoval za dlouhým balonem, jenže jeho střela nemohla Semanka výrazněji ohrozit.

To na druhé straně se po Višněvského faulu na Ťoka nabídla Slovácku zajímavá standardní situace, po níž zastavilo umístěnou ránu samotného postiženého hráče až břevno Adamuškovy brány. Následnou dorážku již mladí ševci nepovolili. Ťok to zkoušel o chvíli později i ze hry, ale o kousek minul.

Po necelé hodině hry bylo rušno i na druhé straně. Masař tvrdě vypálil, Semankovi střela vypadla, pohotový Hlobil byl u míče ovšem o něco později než hostující brankář. Žlutomodří měli v těchto pasážích mírně navrch, což dokumentoval rychlý výpad Michálka, po jehož puklici se Semanko jenom ohlédl.

I slovácká rezerva však dokázala zahrozit. Tak jako v 72. minutě, kdy agilní ´Tok ani natřikrát nepřekonal skvělého Adamušku. A tak za čtyři minuty přišel zlomový moment utkání. Domácí Benčík rozehrával téměř od autové čáry standardní situaci, do jeho centru se hlavou položil Motal a balon proklouzal až za záda zasahujícího Semanka – 2:1.

Slovácko zápas nezabalilo a deset minut před koncem vyzkoušel Adamuškovu pozornost střílející Hlúpik. Ve vápně se dostal k zakončení také Šimko, nicméně i on pálil pouze do domácího gólmana. A protože juniorka ševců pro změnu nezužitkovala žádné z přečíslení do otevřené obrany, výsledek se nezměnil.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Tomáš Masař - FASTAV Zlín: ,,Do dnešního zápasu jsme šli s tím, že chceme konečně naplno bodovat. Předešlé dvě kola jsme ztratili dobře rozehrané zápasy. Proto jsme nastoupili do zápasu odhodlaní a poučení z předešlých kol. Celkově se hrál vyrovnaný zápas. Slovácko hrozilo hlavně po standardních situacích, kterých jsme povolili soupeři až příliš mnoho. My jsme byli spíše nebezpeční z rychlých brejků. V konečném důsledku si myslím, že jsme působili více kompaktně jako tým, proto je naše výhra zasloužená.''

1. FC Slovácko B
Petr Galuška - útočník 1.FC Slovácko: ,,Tak byl to zápas,k kdy jsme ztratili 3 body. Za stavu 1:1 jsme dvakrát trefili brankovou konstrukci z přímého kopu a pak zahodili ještě jednu nadějnou šanci z malého vápna, bohužel soupeř hned poté skóroval ze standardky a tak jsme prohráli 2:1. Já musel střídat v 18. minutě, jelikož jsem mel problémy se zády, tak mě mrzí, že jsem nemohl týmu pomoct.''



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Adamuška [-] - O. Bačo [-] , R. Bartolomeu [-] , L. Benčík [-] , R. Michálek [-] , L. Motal [-] , P. Hlobil [-] (74. A. Fantiš [-] ) , N. Višněvský [-] (66. M. Blanař [-] ) , Š. Červenka [-] , T. Masař [-] (87. M. Malenovský [-] ) , M. Malý [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - M. Suchý [-] , T. Košút [-] (58. J. Pilka [-] ) , P. Šimko [-] , P. Galuška [-] (18. E. Vinkler [-] ) , V. Daníček [-] , M. Kovář [-] , T. Ťok [-] (82. D. Tesař [-] ) , F. Hlúpik [-] , D. Machalík [-] , J. Prajza [-]

ŽK: 55. N. Višněvský - 76. P. Šimko .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 128. Rozhodčí: Nováček Ivo - HÁJEK Kamil, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.