L. Fall 69.
D. Komínek 87. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkovice ztratily s Třebíčí


Branky


69. L. Fall , 87. D. Komínek (p.) - 36. M. Kovařík , 69. M. Kovařík
0

Třebíč odehrála s Vítkovicemi velice dobré utkání, ve kterém remízovala 2 : 2. Vítkovice hrály od 74. min. bez vyloučeného Kováře. Domácí tuto přesilovku dokázali přetavit ve vyrovnávací branku v 87. min., kdy nařízenou penaltu, za ruku Coufala, proměnil Komínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé se trefil Kovařík

Třebíč začala s Vítkovicemi dobře a již v 5. min. Fallovu střelu vykopával Coufal z brankové čáry. Na druhé straně v 25. min. měla střela Musiola na zadní tyč gólové parametry, skončila však těsně mimo. Vítkovice se ujaly vedení v 36. min., kdy se ve velkém vápně prosadil Musiol a jeho centr před domácí branku uklidil za záda Matiáška Kovařík.

Střelec Vítkovic přidal ještě jednu branku, ale na výhru to nestačilo

Domácí vyrovnali ve druhém poločase v 69. min., kdy Fallův polocentr, polostřela, skončil za zadní tyčí v hostující brance. Radost z vyrovnávací branky měla jepičí život, neboť ihned z protiútoku, po nedorozumění domácí obrany s vlastním brankářem, pohodlně poslal hosty do vedení opět Kovařík. Třebíč si následně vytvořila územní převahu, hlavičky Komínka, P. Chalupy ani Havránka ale gólově nekončily. Třebíč vyrovnala v 87. min. z penalty, kterou proměnil Komínek za ruku vítkovického Coufala.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
David Komínek - HFK Třebíč: Soupeř přijel jako jasný favorit sobotního utkání. Naše taktika zněla co nejdéle vydržet bez inkasovaného gólu a z protiútoku nějaký naopak vstřelit. Po průběhu prvního poločasu, obdrženém gólu a našem slabém výkonu jsme do druhé půle nastoupili s větší agresivitou a chutí s výsledkem něco udělat, neboť soupeř neměl takovou kvalitu jaká se dala od mužstva z druhé příčky tabulky čekat. Po přidání na důrazu se nám zdařil přidat i druhý gól z penalty po nastřelené ruce soupeře ve vápně. Nakonec jsme spokojeni se ziskem jednoho bodu.




Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , C. Bagnon [-] , M. Dogui [-] , D. Komínek [-] , P. Ošmera [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , P. Chalupa [-] (76. M. Dočekal [-] ) , M. Kelbler [-] (88. M. Kostelecký [-] ) , L. Fall [-]

MFK Vítkovice
O. Ognjanov [-] - O. Cverna [-] , R. Coufal [-] , O. Dvořák [-] - M. Kovář [-] , A. Taraba [-] , R. Bystrý [-] (80. M. Lukáš [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Kovařík [-] , V. Mišínský [-] (88. P. Wojnar [-] ) , Z. Musiol [-]

ŽK: 14. M. Dogui , 63. P. Ošmera , 64. J. Chlup - Z. Musiol , 16. M. Kovář , 87. M. Kovařík . ČK: 74. M. Kovář .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrůza Jiří - NEJEZCHLEB Miroslav, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.