2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:15

3.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetím kole Moravskoslezské fotbalové ligy 2015 - 2016 zavítali svěřenci trenéra Oldřicha Machaly na domácí půdu nováčka soutěže FC Velké Meziříčí, za který hraje bývalý hráč HFK Honza Šimáček.

Trenér Machala nemohl v tomto utkání počítat s několika hráči. David Hornich a Petr Štěpánek v týdnu onemocněli. V sobotním utkání juniorky byl vyloučen Jan Šuba a tak byl do širšího kádru nominován útočníl Marco Boscato.

Holičtí do utkání vstoupili aktivně. Vysokým presinkem dostávali soupeře pod tlak, ze kterého vyplynula spousta chyb v obranné hře domácího celku a tím samozřejmě příležitosti pro holický tým. Už ve 3. minutě využil špatné malé domů Šteigl, když vystihl úmýsl domácího obránce. Kličkou do strany obešel brankáře a pohotově zakončil před dobýhajícím obráncem. Holičtí se tak velmi rychle ujali vedení 0:1.

Domácí ale z ojedinělého protiútoku a po nepovedeném odkopu hanácké obrany srovnali tečovanou střelou Durajky, která prošla brankáři Muchovi pod tělem 1:1.

Svěřenci trenéra Oldřicha Machaly ale svého soupeře trápili i nadále. V 18. minutě vyslal Tögel douhým pasem Šteigla, který přesným centrem do vápna našel Štefana Danise a ten se nemýlil 2:1.

Tentýž hráč měl ve 24. minutě na noze třetí branku. Rychlý výkop Muchy podcenili domácí obránci a Danis se řítil úplně sám na brankáře Invalda. Ve stoprocentní příležitosti mu stačil míč ukopnout vrátivší se obránce. Z rohu měl pak na hlavě branku Marek Heinz, ale míč se do branky nedostal. Domácí jej odvrátili jen ke Šteiglovi, který poslal centr do vápna a na zadní tyči mohl skórovat Lysoněk, ale míč poslal jen do boční sítě.

Ve 35. minutě pak zahodil další tutovku Marek Heinz, když jej krásnou přihrávkou mezi beky uvolnil Kucharčuk, ale druhý samostatný nájezd HFK nevyužil. Jeho zakončení reflexivně vyrazil domácí gólman Invald.

Poločas tak sice skončil pro holický tým dobře, ale takové vyložené šance holického týmu by určitě stáli za proměnění.

Po změně stran přišel trest v podobě vyrovnávající branky, když se po centru ze strany prosadil hlavou Smejkal a bylo srovnáno na 2:2.

V druhém poločase se hrál velmi náročný fotbal, někteří hráči už byli napokraji svých sil a více měli ze hry domácí, kteří v závěru vyvinuli tlak na bránu Filipa Muchy. Tuto pasáž holičtí dokázali jen s vypětím všech sil přežít a pardaxně měli i možnost utkání rozhodnout. V 62. minutě vysunul Šteigl do vápna Bernarda, ten se zbavil obránce a přihrávkou na zadní tyč vybídl Danise ke skórování, ale ten špatně trefil míč a odkrytou bránu ve vyložené pozici netrefil. Nutno podotknout, že v tomto okamžiku hrál důležitou roli i špatný terén. Ale fotbal se hraje na branky a tu se holickému záložníkovi nepodařilo vstřelit.

Utkání tak skončilo remízou a holické hráče teď musí hodně mrzet neproměněné příležitosti. 

http://www.1hfkolomouc.cz/cs/3030-news.html



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - R. Durajka [-] , L. Berka [-] (59. R. Šuta [-] ) , R. Demeter [-] (91. R. Vyskočil [-] ) , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (80. V. Kratochvíl [-] ) , P. Simr [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Lysoněk [-] , P. Kucharčuk [-] , O. Kováč [-] - F. Rozsíval [-] , J. Tögel [-] , J. Bernard [-] , J. Šteigl [-] (84. O. Buček [-] ) - M. Heinz [-] , Š. Danis [-]

ŽK: 12. E. Smejkal - 38. P. Kucharčuk , 44. F. Rozsíval .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 608. Rozhodčí: Batík Tomáš - ONDRÁŠ Vít, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.