P. Nekuda 14.
K. Kroupa 46. (p.)
P. Nekuda 78.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí vítězství Prostějova v řadě


Branky


14. P. Nekuda , 46. K. Kroupa (p.) , 78. P. Nekuda - 44. D. Fojtášek
0

Prostějov hrál od úvodního hvizdu aktivně a už po pěti minutách se dostal do dobré pozice po nabídce Zelenky Petržela, místo zakončení ovšem volil přihrávku, která oči zrovna neměla. Smolný den měl krajní bek Slovácka Chýla, který se v prvních minutách zranil a musel z utkání odstoupit. Ke konci první desetiminutovky potáhl míč po pravé straně Vinkler, Kofroň zmenšil střelecký úhel a míč skončil mimo branku.

O chvíli později zpracoval míč v šestnáctce Kroupa pro Nekudu, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Kroupa byl aktivní i nadále, ani efektní pokus o zakončení se mezi tři tyče nevešel. Totéž lze napsat o Nekudově střele z otočky, jemuž míč pěkně nacentroval zleva Pančochář.

A když ani Zelenkovy průnikové přihrávky na Kroupu a Nekudu ke kýžené druhé brance nevedly, ozvali se nečekaně hosté. Fojtáškův postup po pravé straně domácí obrana podcenila a mladý útočník trefil přesně pod víko! „Čekal jsem, že spíš přihraje pod sebe na nabíhající spoluhráče, hlídal jsem si tuto variantu, ale takovou střelu jsem nečekal, chytat se to nedalo,“ komentoval situaci po zápase Kofroň.

Hned z prvního útoku po změně stran fauloval na levé straně velkého vápna Petrucha Nekudu a rutinér Kroupa nedal mladému Nemravovi šanci. O chvíli později další Kroupova střela jen vyprášila rukavice hostujícího brankáře. Velkou šanci vstřelit pojistkový třetí gól měl po Langerově přihrávce Hirsch, jeho utěšenou ránu z voleje vytáhl Nemrava nad břevno své branky.

V 68. minutě Hirsch nabídl balón Nekudovi, ten ale ještě z voleje netrefil „zařízení“. To o deset minut později technickou střelou zužitkoval příležitost vypracovanou Fládrem s Kroupou. Zbytek zápasu už zkušeně dohráli a po právu se po závěrečném hvizdu radovali z dalších tří bodů.

http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1084

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
František Jura - trenér Prostějova: Po třetím vítězství se hodnotilo dobře. "Druhá polovina utkání byla z naší strany lepší, fotbalovější. Ke konci jsme už zbytečně vymýšleli místo volby jednoduchého řešení, ale nebuďme neskromní. V prvním poločase jsme si sice vypracovali hodně šancí, před branku létalo hodně centrů, ale v šestnáctce jsme se málo pohybovali a nedělali místo pro hráče, který by zakončil. Z ojedinělého protiútoku a po chybě defenzivy jsme dostali smolný gól, což atmosféře v šatně nepomohlo. Nabádal jsem kluky, aby si věřili, vzali si to k srdci a celkem zaslouženě jsme vyhráli,“ byl přes drobné nedostatky spokojen náš lodivod. http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1084

1. FC Slovácko B
Vladimír Michal - trenér rezervy Slovácka: Nebyl jsem zcela spokojen s výkonem rozhodčího. „Přijeli jsme s mladým kádrem, který předvedl solidní výkon, odpovídal našim možnostem. Někteří hráli po dlouhodobějším zranění a nezbývá, než celý tým pochválit. Mrzí mě, že rozhodčí odpískal ve 46. minutě takovou penaltu, která podle mého osobního názoru byla sporná. Srazila nás pochopitelně do kolen a jsem přesvědčen, že tým jako Prostějov nemá toto zapotřebí,“ hledal příčinu porážky. http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1084



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - A. Rus [-] , J. Pančochář [-] , M. Hirsch [-] , M. Sus [-] - L. Zelenka [-] (62. M. Machálek [-] ) , L. Petržela [-] , Z. Fládr [-] , T. Langer [-] (84. M. Sečkář [-] ) - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-]

1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - M. Suchý [-] , E. Vinkler [-] , D. Fojtášek [-] , J. Bartoš [-] , L. Ohnutek [-] , T. Ťok [-] (69. D. Machalík [-] ) , L. Michna [-] , P. Chýla [-] (6. J. Pilka [-] ) , M. Petrucha [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 71. L. Petržela - 46. M. Petrucha .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 420. Rozhodčí: Polák Jiří - LÍKAŘ Petr, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.