2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v první minutě, červená ve třetí. Motorlet s Jindřichovým Hradcem na nic nečekaly!


Branky


0

Úvodní pětiminutovka nabídla dva momenty, které rozhodly celé utkání. Ač se Hradec ve druhém poločase zvedl, Foferka čisté konto udržel a Motorlet zakončil podzimní část vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není čas ztrácet čas

Pražský tým v posledním kole podzimu na nic nečekal a od samého začátku hosty z jihu Čech zatlačil. Hned po pár vteřinách měli domácí k dispozici rohový kop, ten skvěle zahrál Koukal a Jan Pyšek dorážel do brány! Špatný vstup do utkání korunoval jindřichohradecký Beránek, který stáhl unikajícího Novotného a viděl velmi brzkou červenou kartu.

 

Zaskočení Jihočeši inkasovali podruhé v 25. minutě. To si na skvělý centr od Podzemského naskočil Pavel Novotný a Hulík musel lovit míč z brány podruhé. Do přestávky se mohli hosté dostat zpátky do hry, jedinečnou příležitost k tomu měl Kapias. Při svém samostatném úniku však narazil na skvělého Foferku, jenž jeho pokus zneškodnil!

 

Hradec se zvedl, gól ale nedal

Druhý poločas pojala obě mužstva odlišně. Domácí ho chtěli jen dohrát a hodně polevili. Naopak Jindřichohradečáci věděli, že nemají co ztratit, a hráli uvolněný fotbal. I když měli v poli o hráče méně, na hřišti to nebylo znát. Příliš slabou ranou se prezentoval Svoboda, se svým pokusem neuspěl ani kapitán hostů Koutný. Foferka přežil bez úhony také šanci Kapiase, jehož rána šla těsně vedle. Na druhé straně se dostal ke střele Podzemský, míč jen olízl břevno Hulíkovy brány!

 

Ve druhé půli tak gól k vidění nebyl, Jindřichův Hradec ale zakončil podzim sympaticky. Pro Jihočechy škoda špatného začátku. Naopak Motorlet dál září. Podzimní část ukončí na třetím místě pouhý bod za Karlovými Vary!

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Začali jsme výborně, hned v 1. minutě jsme dali na 1:0. Výborně kopnutý roh Zdeňka Koukala dorazil do brány Jan Pyšek. V 5. minutě mě po útěku sám na bránu stáhl hostující stoper a přišla na řadu červená karta. Ve 25. minutě jsem zvyšoval po krásném centru Martina Podzemského. Druhý poločas se už jen dohrával, špatný fotbal z naší strany, hosté odehráli druhou půli sympaticky. Dnes to bude složité... Ale nejlepším naším hráčem byl Tomáš Foferka."




Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] , L. Kučera [-] - M. Čácha [-] (52. J. Krolop [-] ) , M. Podzemský [-] (70. J. Jonáš [-] ) , L. Dejl [-] (46. T. Podvín [-] ) , J. Pyšek [-] (89. M. Palečko [-] ) - Z. Koukal [-] , P. Novotný [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , T. Beránek [-] , M. Slavík [-] , M. Šenkýř [-] (74. P. Pěnka [-] ) - T. Šenkýř [-] , R. Koutný [-] , O. Černoch [-] , J. Kluzák [-] - V. Kučera [-] (46. D. Svoboda [-] ) , F. Kapias [-]

ŽK: 62. Z. Koukal - 30. J. Kluzák , 58. O. Blažek . ČK: 3. T. Beránek .
Hráči zápasu: T. Foferka .
Místo: UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlapák František - Štrincl Pavel, Duda Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.