1:3
(1:0)
49. M. Vít (vl.)
60. T. Foferka
78. M. Vít (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas blbec pro Energetiky. Dva vlastňáky a gólman střelcem!


Branky


7. P. Bednář - 49. M. Vít (vl.) , 60. T. Foferka , 78. M. Vít (vl.)
0

Neuvěřitelná podívaná se odehrála v Plzni, kam přijel Motorlet. V prvním poločase domácí pražské favority jednoznačně přehrávali a dostali se do vedení. To, co se ale dělo po přestávce, se jen tak nevidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motor nenastartoval

Při pohledu na tabulku a také současné výsledky bylo všem jasné, kdo je favoritem tohoto duelu. Plzeňští smolně prohráli zápas v Novém Strašecí, Motorlet naopak v posledním kole pohřbil jihočeské Milevsko šesti góly. Jenže jak to tak bývá, papírové předpoklady nejsou vše.

 

Právě západočeský tým hrál v prvním poločase prim a Pražany k ničemu nepustil. Ti celých čtyřicet pět minut prospali a mohli být rádi, že po hvizdu hlavního sudího prohrávali jen o jeden gól. O ten se postaral už v 7. minutě Petr Bednář. Vohrna ho vysunul a plzeňský útočník při samostatném nájezdu na Foferku nezaváhal, udělal mu kličku a zakončil do odkryté brány.

 

V 15. minutě mohli domácí odskočit na rozdíl dvou branek. Peterka se uvolnil na pravé straně, přihrál proti noze svému parťákovi z útoku Bendlovi, s jeho ránou si ale bravurním zákrokem nohou Foferka poradil! I ve zbytku poločasu byli Energetici aktivnější, drželi míč na svých kopačkách. Další šance už však nepřišly, a tak se nezměnilo ani skóre.

Borec na konec?

Z kabin hostujícího týmu jako by po přestávce vyšlo úplně jiné mužstvo. Motorlet konečně začal ukazovat, proč hraje na špičce divizní tabulky. Hned ve 49. minutě se také dočkal vyrovnání. Hlavičku Zdeňka Koukala si totiž nešťastně do vlastní brány srazil Michal Vít. Nejkurióznější fotbalový moment ale přišel v 60. minutě.

 

Tomáš Foferka vykopával, domácí gólman Příhoda špatně odhadl odskok balónu, ten ho přeskočil a vesele doskákal až do sítě! Hráči ani diváci nevěřili svým očím. Třetí gól do brány ZČE pak připravil Novotný, uvolnil se na levé straně a předkládal balón do prázdné brány, nešťastník Michal Vít si ale vsítil druhý vlastní gól. Ohromně smolné tři branky tak srazily domácím vaz a Motorlet slaví další vítězství. 

 

Záznam z utkání (a kuriózní branku v čase 1:03:50) naleznete zde.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Pro nás vyloženě nepříjemný zápas. Vedli jsme 1:0, měli jsme velkou šanci odskočit o dva góly. Motorlet nic nepředváděl. Chybou, která se vidí snad jednou za sto let, jsme je poslali nahoru, a zas nemáme žádné body. Dvojice Fillinger-Vít zahrála na stoperské dvojici nadstandardně. Vít létá sestavou, kam ho potřebujeme, zahrál dobře. Na to, že Motorlet má kvalitu, tak jsme je dnes k ničemu pomalu nepustili."

FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Náš klasický začátek. Prospaná první půle, podržel nás gólman Foferka, dneska to byl jeho den se vším všudy. Do druhé půle jsme přišli jak vyměnění a po vyrovnávací brance, kdy si domácí obránce srazil hlavičku Zdeňka Koukala, přišel moment zápasu. Náš gólman výkopem přes celé hřiště překvapil domácího brankáře, výkop ho přeskočil a skončil v bráně!!! Třetí gól padl po mé akci po levé straně, kdy si domácí obránce srazil mou přihrávku do vlastní brány. Hvězda utkání jednoznačně náš gólman a střelec Tomáš Foferka. Jasný Hráč 14. kola!!!"



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - J. Šulc [-] , M. Fillinger [-] , M. Hejnal [-] (73. Z. Šimáně [-] ) , M. Vít [-] - V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (79. L. Zoubek [-] ) , P. Papáček [-] , M. Vohrna [-] (56. D. Feiferlík [-] ) - P. Bendl [-] (56. L. Chocholatý [-] ) , J. Peterka [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] (71. O. Kundelásek [-] ) , J. Ptáček [-] - J. Pyšek [-] (46. M. Čácha [-] ) , L. Dejl [-] , M. Podzemský [-] (73. L. Kučera [-] ) , J. Krolop [-] (46. F. Hák [-] ) - Z. Koukal [-] (83. R. Klouček [-] ) , P. Novotný [-]

ŽK: 71. M. Fillinger .
Hráči zápasu: M. Vít , M. Fillinger - T. Foferka .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Talpáš Petr - Štěrba Martin, Šlapák František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.