2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vokovičtí vykradli Taverny


Branky


12. P. Haas , 81. T. Senft - 31. L. Hrabák , 43. M. Ambrus , 52. M. Ambrus
0

Ač hosté nabídli domácímu Tatranu především na začátku zápasu spousty šancí ke skórování, sedlčanští využili jen jednu z nich. Ke slovu se pak přihlásili Hrabák s Ambrusem a zařídili pro Aritmu velmi cenné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta chyb a jen jeden trest

Pražští hosté pořádali od prvních okamžiků den otevřených dveří. Hned po deseti patnácti vteřinách zahrával Novotný malou domů, kterou vystihl Němec, a šel ze strany sám na brankáře. Minul! Podobně dopadla Květoňova hlavička směrem ke gólmanovi Starečkovi, brankář Aritmy se ale proti střele Soldáta vyznamenal. Poté chyboval pro změnu Ksandr po Dvořákově akci, k míči se dostal Petr Haas a pod padajícím Starečkem poslal míč do sítě – 1:0. Bílomodří byli sice aktivnější, snažili se hrát, ale po hloupých chybách v obranných řadách mohli být rádi, že prohrávali pouze o jeden gól. Ksandr stihl ještě jednou zaměstnat Starečka, při vyvážení totiž ztratil balón a domácí přešli do rychlého protiútoku. Němec přihrál Kvěchovi a ten trefil pouze tyč!

 

Aritma dál pokračovala v pohledném kombinačním fotbalu a ve 31. minutě se dočkala vyrovnání. Romanovskyy si zpracoval balón před velkým vápnem a byl faulován. K míči se postavil Lukáš Hrabák a vymetl šibenici Capouchovy brány! Po chvilce vyrobil kiks i poslední obránce Pražanů Modr. Místo odkopnutí balónu ve velkém vápně se mu zamotal pod nohami a poslal ho přímo Soldátovi. Jeho střela však skončila těsně vedle Starečkovy klece. Hrabákovi se v tomto zápase standardky opravdu dařily, svědčí o tom i druhý gól Aritmy. Jeho polovysoký centr přizvedl Šupina a Martin Ambrus hlavičkoval. Capouch si na balón sice sáhl, ale gólu zabránit nedokázal.

Ambrusův rozhodující gól a Senftova paráda

Druhá půle začala výborně pro hosty. Po rohovém kopu proskákal balón celým vápnem až k Martinu Ambrusovi, který placírkou usměrnil míč do sítě a navýšil vedení svého týmu už na 3:1! Sedlčanské třetí obdržená branka opařila a působili nejistě. Pražané měli k dispozici hned několik brejkových situací, nedokázali se ale dostat k zakončení nebo je zastavil praporek čárového sudího. Tatran mohl snížit po rohovém kopu, na malém vápně se k hlavičce dostal úplně volný Vystyd, jen těsně minul!

 

Další střelecké pokusy domácího týmu končily většinou nad Starečkovou bránou a zápas spěl ke konci. Kýžený kontaktní gól se podařilo sedlčanským fotbalistům vstřelit až v 81. minutě. Po autovém vhazování se dostal k míči Tomáš Senft, neuvěřitelně obešel čtyři hráče soupeře a křížnou střelou vykřesal naději pro Tatran! Domácí tým hnaný necelými čtyřmi stovkami lidí šel za vyrovnáním, ale žádný z nakopávaných balónů už v síti za Starečkem neskončil. Aritma tak dokázala udržet vedení a z horké půdy Sedlčan veze cennou výhru 3:2.

(Foto: David Štverák, celou galerii můžete vidět zde)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, během prvních dvaceti minut jsme měli asi pět tutových šancí, proměnili jsme ale pouze jednu. Soupeř si žádnou šanci nevypracoval, ale hrozil ze standardních situací. Nejdříve hezky trefili trestný kop do šibenice a vyrovnali. Těsně před poločasem jsme zase po standardce dostali na 1:2. Hned na začátku druhé půle jsme dostali gól opět ze standardky. Pak jsme se snažili vyvinout tlak na soupeře, všechna naše střídání hru oživila. Nakonec dal Tomáš Senft gól po pěkné individuální akci."

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: "V prvním poločase jsme vyrobili neuvěřitelné chyby. Každý obránce v podstatě dovolil soupeři dát gól. Naštěstí se domácí prosadili jen jednou. Do zápasu jsme se dostali díky Hrabákem krásně kopnuté standardce. Zlomový okamžik, řekl bych, přišel na začátku druhého poločasu, kdy jsme dali na 3:1. I když se domácí dostali do nějakých šancí, výhru jsme už udrželi. Odehráli jsme dnes takový zápas, že jsme udělali spoustu chyb, ale soupeř potrestal jen jednu. Naopak my jsme proměnili pomalu všechny šance, které jsme měli. Nebudu říkat zasloužené vítězství, ale pro nás spíš šťastné. Jsme za ně velmi rádi. Určitě bych vyzdvihl oba dva střelce gólů. Hrabák navíc asistoval a jeho standardky byly velmi nebezpečné. Ambrus dal dva góly a veprostřed hřiště odvedl kvalitní práci."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - P. Pešek [-] , L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] , P. Lípa [-] (77. T. Senft [-] ) - M. Kdolský [-] , L. Soldát [-] (65. M. Sirotek [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Dvořák [-] (62. P. Matoušek [-] ) - P. Haas [-] , D. Němec [-] (71. T. Řehák [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] , O. Ksandr [-] , P. Novotný [-] , T. Modr [-] - M. Macek [-] , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , F. Turbák [-] (89. J. Nový [-] ) - M. Romanovskyy [-] (67. O. Rybka [-] ) , M. Šupina [-]

ŽK: 53. L. Brotánek , 84. K. Kvěch - 90. J. Nový .
Hráči zápasu: M. Ambrus , L. Hrabák .
Místo: Taverny. Počet diváků: 375. Rozhodčí: Paták Viktor - Kříž Jiří, Šauflová Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.