Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Roudném se zrodila remíza, při penaltách pak čaroval veterán Kerl


0

Už před zápasem měli hosté problémy, když málem ani nesložili kádr. V Roudném otočili nepříznivý vývoj utkání a ještě v 77. minutě vedli, pak se ale podruhé v utkání trefil Martin Jasanský a poslal zápas do penalt. V nich se předvedl gólman Roudného a vychytal druhý bod pro Malši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Na jich Čech se hráčům Rokycan cestovat moc nechtělo, chybělo jim totiž hned několik hráčů základní sestavy. Oproti poslednímu utkání s Motorletem v sestavě nebyli Hereit, Heller, Krčal, Grambal nebo Špic. Začátek utkání byl vyrovnaný, Roudné mělo míč více v držení, do nějakých větších šancí se však nedostalo. Hosté hrozili především standardními situacemi a kontry, se všemi si ale poradil gólman Kerl.

 

V 18. minutě pak udělali rokycanští chybu ve středu hřiště a domácí šli do přečíslení tři na dva. Na jeho konci byl Martin Jasanský a dopravil balón za Vildova záda. Hosté reagovali okamžitě Spěváčkem, který nastřelil tyč Kerlovy brány. Další akce hostů už skončila vyrovnávací brankou. Z levé strany šel balón od Spěváčka přesně na Pavla Aubrechta, jenž se prosadil hlavou.

Jasanský znovu v akci

Oběma stranám bylo jasné, že to bude zápas o bojovnosti a využití chyb soupeře. A jedné z nich využili v 69. minutě Západočeši. Na půlce ztratil balón jeden z domácích obránců a Rokycany vyrazily do brejku čtyři na dva. Spěváček nacentroval míč do vápna, P. Aubrecht na přední tyči pustil balón za sebe, kde byl připraven René Kropáček a otočil skóre na 2:1 ve prospěch svého týmu.

 

Ani tentokrát se však vedoucí tým nemohl radovat moc dlouho. Roudné se hnalo za vyrovnáním a svého soupeře zatlačilo. Navíc se mu také vyvedlo střídání, Chytrý obdržel přihrávku, udržel míč na svých kopačkách a poslal ho na Martina Jasanského, který ho dorazil do prázdné klece. V 85. minutě zmařil domácí Píša slibně se rozvíjející akci Rokycan, obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Skóre se však už nezměnilo a rozhodnout tak musely pokutové kopy. 

Kerl hrdinou

V těch kraloval roudenský gólman Daniel Kerl, který chytil tři pokusy rokycanských exekutorů. Malše Roudné tak vyhrálo na penalty 3:1 a získalo druhý bonusový bod.


SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Chtěli jsme z tohoto zápasu vytěžit tři body, ale po zápase musím hodnotit, že remíza je zasloužená. Hosté byli velmi nebezpeční z kontrů a standardek, nás podržel gólman, toho velmi chválím. Kluci dřeli, makali, nemůžu jim nic vytknout. Bylo to tvrdé a rychlé utkání, řekl bych, že pro oba týmy zasloužená remíza. Dále bych chtěl vyzvednout Rudolfa Otepku, nestárnoucího matadora, který naběhal kilometry, a také střelce gólů Jasanského, který konečně proměnil dvě šance. V první řadě gólman Kerl a pak Otepka s Jasanským."

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Jeli jsme do Roudného s tím, že jsme měli velikánské problémy se složením kádru. Nakonec jsme odjeli bez náhradního brankáře, se dvěma kluky z „béčka“ a jedním dorostencem. Neměli jsme Špice, Hereita, Krčála, Hellera. Pět lidí, kteří byli v základu proti Motorletu, nám chybělo. Do zápasu jsme šli s tím, že budeme spokojení, když budeme bodovat. To se nám podařilo, ale vzhledem k průběhu zápasu nás mrzí, že jsme neurvali všechny tři body. Ale jak říkám, bod bereme, protože jsme nebyli úplně v lehké situaci. Myslím si, že špatný zápas nehráli Honza Procházka a Pavel Aubrecht, Petr Jindřich udělal spoustu práce a Renda Kropáček si odehrál své."



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Kerl [-] - T. Lonsmín [-] (75. D. Chytrý [-] ) , P. Kössl [-] , P. Turek [-] , M. Průcha [-] - O. Otepka [-] , J. Píša [-] , R. Otepka [-] , L. Vávra [-] (63. D. Lerch [-] ) - T. Trněný [-] , M. Jasanský [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Klír [-] , M. Hlavsa [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] - M. Spěváček [-] (88. J. Koc [-] ) , O. Král [-] , M. Černý [-] , R. Kropáček [-] (87. F. Škarda [-] ) - P. Aubrecht [-] (90. J. Šafár [-] ) , P. Jindřich [-]

ŽK: 74. J. Píša , 75. O. Otepka - 35. R. Kropáček . ČK: 85. J. Píša .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - Leška Martin, Průcha Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.