Nový: Snad si dělal trenér srandu, že se na hrot už nepodívám

Jako nejlepšího hráče v 21. kole jste zvolili komárovského fotbalistu Michala Nového. Ten je od zimy novou posilou Středočechů, když předtím nastupoval za Rokycany. Proti Příbrami nastoupil navíc nezvykle na pravé straně obrany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V anketě jste nasbíral nejvíce hlasů. Kdo vás nejvíce podpořil?
Myslím si, že nejvíce hlasů mi poslal určitě Michal Franc, který nám v Komárově zajištuje od přípravy veškerých věcí na tréninky a zápasy až po natáčení zápasů a spravování sociálních sítích, úplně vše. Vždy, když se jedná o nějaké hlasování, které se týká dění v klubu, Komárov většinou vyhraje, díky němu.
Proti béčku Příbrami jste nastoupil netradičně na pravé straně obrany. Jak jste se tam cítil a jak moc to bylo odlišné?
Byla to pro mě po delší době, kterou jsem strávit na pozici útočníka nebo krajního záložník, dobrá zkušenost a prověrka. Jelikož jsem ale beka hrával ještě na Petříně v dorostu, nebylo to nic extra nového. Odlišné to samozřejmě je, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
Počítá tam trenér s vámi i nadále, nebo se posunete zase dopředu?
Trenér mi po zápase řekl, že už se na hrot nepodívám, ale já doufám, že si dělal srandu. Uvidíme, jaký post mi vymyslí pro další kolo s Tachovem (smích).
V zimě jste přišel do Komárova z Rokycan. Proč jste rozhodl pro změnu?
Potřeboval jsem nějaký nový impuls, prostředí a zkrátka znovu nakopnout, abych nehrál tolik v křeči, a hlavně se cítil dobře. V Komárově se zatím cítím skvěle, parta je dokonalá. Jsem rád, že jsem se takto rozhodl.
Je něco, co vás v novém týmu překvapilo, zaujalo?
Určitě skvěle vztahy, které mezi sebou všichni v kabině máme. Ještě musím vypíchnout návštěvnost a podporu na domácích zápasech od diváků.
Jak hodnotíte vstup do jarní části sezony?
Sedm bodů z pěti zápasů podle mě není špatné. Hodně nás mrzí prohra v Hořovicích, kde jsme chtěli bodovat. Jsme rádi, že se daří získávat body na domácím hřišti, ale chtělo by to přidat i nějakou výhru z venku.
V sobotu vás čeká Tachov. Ten je sice poslední, ale dokáže potrápit nejednoho soupeře. Jaké utkání očekáváte?
Utkání bude hrozně těžké. Jsme si vědomi toho, že Tachov dokáže potrápit každého soupeře. My máme jediný cíl, a to urvat tři body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.