4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevští Vzduchotechnici přejeli ZČE


Branky


0

Dva slepené góly Komárka s Kosíkem rozhodly o průběhu celého utkání, Jihočeši si bez problémů dokráčeli k jasnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři minuty na dva góly

Do Milevska přijelo nabuzené Dynamo ZČE, které si s sebou přivezlo dvě výhry v řadě - po Třeboni si v posledním kole poradili i s favoritem z Karlových Varů, což nakonec také vedlo k vítězství Marka Vohrny v hlasování o Hráče kola. Tentokrát však jedna z nejhorších obran soutěže nepůsobila tak pevně jako v předchozích dvou kolech. Pomohla tomu i vyprazdňující se marodka domácích, kterým chyběli už jen gólman Šmitmajer a záložník Koutník.

 

Jihočeši měli od prvních minut jednoznačnou převahu, plzeňská defenziva měla plné ruce i nohy práce. Poprvé povolila pod náporem Vzduchotechniků v 19. minutě, když se z trestného kopu trefil Josef Komárek. O čtyři minuty později se milevští prosadili podruhé. Gólman Pfleger vyrazil balón pouze před sebe, kde číhal Václav Kosík a z dorážky se nemýlil. Domácí tým dvě vsítěné branky uklidnily, hostům naopak jako by vzaly veškerou naději na možný bodový úspěch. Ve 42. minutě pak přišel definitivní zářez, povedenou ranou se prezentoval Josef Knotek a míč se od tyče odrazil za Pflegerova záda potřetí. 

Pohodlné vítězství pro Milevsko

Do druhého poločasu vstoupili Energetici se třemi změnami v sestavě a jejich předvedená hra se trochu zlepšila. Dokonce to chvílemi vypadalo, že by si i mohli vytvořit nějakou příležitost ke skórování, obrana Milevska je však k ničemu nepustila a Horek v brance se nemusel příliš bát.

 

Domácí si byli vědomi svého náskoku a nikam se nehnali, za zmínku stojí pěkná rána Lukáše Sedláka, nově příchozího hráče z Petrovic u Sedlčan, která orazítkovala břevno. Za hosty se naopak na posledních dvacet minut na hřiště podíval mladý útočník Jan Vodrážka. V 84. minutě se ještě jednou stovka příchozích diváků zaradovala, když Jakub Barda využil zaváhání plzeňské obrany a tváří v tvář nedal Pflegerovi šanci. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "Zápas jsme vyhráli, dali jsme rychle dva góly, nějaké další šance jsme i neproměnili. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, byli jsme aktivnější a lepší na míči. Byli jsme lepší herně i celkově."

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "V prvním poločase jsme dostali dva slepené góly a od nich se v podstatě zápas odvíjel. První poločas se nám nepovedl. Do druhé půle jsme udělali tři střídání, naše hra byla podstatně lepší. Gól jsme ale vstřelit nedokázali a na konci utkání jsme ještě jednou inkasovali. Musíme se z tohoto zápasu oklepat."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Horek [-] - J. Knotek [-] , O. Kosobud [-] (79. M. Suchan [-] ) , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] - V. Kosík [-] (71. L. Sedlák [-] ) , V. Bouška [-] (64. J. Michalec [-] ) , J. Komárek [-] (84. J. Marvan [-] ) , J. Barda [-] , M. Málek [-] - P. Dvořák [-] (87. J. Pinc [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] (46. P. Škarda [-] ) , P. Papáček [-] (69. J. Vodrážka [-] ) , L. Zoubek [-] (46. D. Feiferlík [-] ) , M. Fillinger [-] - P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , V. Lisý [-] , J. Šulc [-] - M. Vohrna [-] , J. Peterka [-] (46. L. Chocholatý [-] )

ŽK: 86. J. Knotek - 31. J. Šulc , 78. P. Bendl .
Hráči zápasu: J. Knotek .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trska Adam - Ulrich Tomáš, Benedikt Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.