3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet porazil Klatovy a poskočil už na třetí místo


Branky


0

Sedmá výhra v řadě se pro pražský tým nerodila snadno. Pomohlo mu vyloučení hostujícího kapitána Mészárose, po kterém se Motorlet dvakrát do konce poločasu prosadil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Využitá převaha, využitá přesilovka

Duel dvou sousedů v tabulce, které dělil rozestup dvou bodů, začal lépe pro domácí. Motorlet si vytvořil tlak, ze kterého vznikaly šance na vstřelení branek. Jenže hosty držel na remízovém stavu skvělý brankář Rojík nebo konstrukce jeho branky. Když už to vypadalo, že klatovští úvodní tlak přečkají bez inkasovaného gólu, přišlo přísné vyloučení kapitána Mészárose, který na polovině hřiště zastavil protiútok domácích.

 

Vyloučení by bylo v pořádku, kdyby ovšem sudí nejdříve nepřehlédl faul na samotného Mészárose. Od třicáté minuty tak hosté hráli v deseti lidech. Motorlet přesilovky využil hned po pěti minutách, po přihrávce do vápna se patičkou trefil Luboš Kučera. Těsně před odchodem do šaten navýšil pražský celek své vedení, Pyšek poslal zprava přetažený centr na Zdeňka Koukala, který se z voleje krásně opřel do balónu, a Rojík byl bezmocný.

Vstříc třetímu místu

Druhý poločas nenabídl takovou podívanou na šance jako ten první. Snížit mohl Lukeš, ale jeho průnik a následná střela k úspěchu nevedly. Skvělý zákrok předvedl domácí brankář Foferka proti střele Krásného. Domácí si hlídali vedení a v 88. minutě přidali třetí branku. Do rychlého protiútoku vyrazil Kundelásek, přihrál Josefu Krolopovi, a ten se trefil přesně k tyči.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "První poločas byl z naší strany výborný. Měli jsme obrovskou převahu a výsledek 2:0 měl být daleko vyšší, jen já jsem zahodil čtyři gólovky. Klatovy chvíli před poločasem dostaly červenou kartu, když mě obránce stáhl při úniku sám na bránu. Druhý poločas jsme polevili a hosté se zvedli, měli nějaké pološance. V závěru Krolop rozhodl a tři body zůstaly zaslouženě doma. Vyzdvihl bych Jana Pyška a Tondu Tvrdého."

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: "Domácí tým byl od prvních minut lepší, aktivně si šli pro tři body a přehrávali nás. Dokázali se sice prosadit až po vyloučení našeho kapitána, ale tři body získali zcela zaslouženě."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , A. Tvrdý [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - J. Pyšek [-] , L. Dejl [-] , M. Podzemský [-] (75. J. Jonáš [-] ) , J. Krolop [-] - Z. Koukal [-] (86. D. Scharf [-] ) , P. Novotný [-] (79. O. Kundelásek [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Mészáros [-] , D. Žáček [-] , M. Janda [-] - D. Pavlovič [-] (72. M. Wágner [-] ) , T. Lhotka [-] (37. D. Chirinciuc [-] ) , P. Kotrba [-] , O. Kadlec [-] - D. Říský [-] (63. L. Krásný [-] ) , K. Krejčí [-] (82. T. György [-] )

ŽK: 31. Z. Koukal , 49. P. Novotný , 58. J. Krolop - 47. K. Krejčí , 80. M. Lukeš . ČK: 31. M. Mészáros .
Hráči zápasu: A. Tvrdý , J. Pyšek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kapoun Michal - Teuber Ivan, Trska Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.