1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy doma padly s krajským sokem


Branky


0

I přes slibný vstup do utkání ze strany Klatov se ze třech bodů mohou radovat hráči ZČE. Ti především ve druhém poločase podali zodpovědný výkon korunovaný dvěma slepenými góly a získali tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný start Klatov

Favorit byl před zápasem daný. Klatovy jsou především na svém hřišti hodně silné a po porážce s Buldoky z Karlových Varů a remíze (+ následné prohře na penalty) v Milevsku chtěly před svými fanoušky ukořistit tři body a dostat se zpět do vítězné nálady. Naopak ZČE se krčilo na předposledním místě s pouhými třemi získanými body.

 

Krajské derby nezačalo pro domácí celek vůbec špatně. Už v 9. minutě vybojoval na půlce hřiště balón Kadlec a jeho následný přízemní centr uklidil do branky David Říský. A i nadále byl domácí celek aktivnější a dostával se do nebezpečných situací. To se změnilo ve 22. minutě, kdy Rojík hasil šanci hostů jen za cenu faulu a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Lukáš Zoubek a vyrovnal skóre zápasu. Po brance na 1:1 převaha Klatov opadla a až do konce poločasu se hrála vyrovnaná partie bez výraznějších šancí. Brankáři Rojík s Pflegerem mohli jít klidně na pivko a klobásku, poločas se v podstatě dohrál kolem středového kruhu.

Dva slepence určily, ke komu půjdou všechny body

O vítězi rozhodl druhý poločas. Domácí nepodali optimální výkon a hosté je za to potrestali dvěma slepenými góly v 76. a 79. minutě. Dobrou ruku ukázal hostující trenér Kural, obě branky Energetiků z Plzně totiž vstřelili náhradníci, kteří se dostali na hřiště v 61., respektive 67. minutě. Nejprve dostal balón za obranu Lukáš Chocholatý a z úhlu překonal Rojíka. O tři minuty později využil otevřené obrany domácích David Feiferlík a potvrdil tři body, které si odvezli hosté do Plzně.

 

ZČE tak překvapivě zvítězilo na horké půdě Klatov a získalo velmi důležité tři body, díky kterým se "vyhouplo" k Doubravce, Českému Krumlovu a dalším.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
M. Janda (Klatovy): "Těžko se mi hodnotí porážka a navíc před domácím publikem. Nezačali jsme špatně, bohužel soupeř vyrovnal ze zbytečné penalty. Druhá půlka byla spíš křeč, kdy jsme věděli, ze musíme dát branku. Toho soupeř asi trochu využil, když poctivě bránil a čekal na svoji šanci. Ta přišla a Dynamo ji stoprocentně využilo a i proto si zasloužilo vyhrát. Soupeř přijel s pokorou pro bod a odvezl si tři. Do Plzně gratuluji a my se máme ještě co učit..."

SK Petřín Plzeň
J. Kural (ZČE Plzeň): "Domácí měli hezký vstup do utkání, ale zhruba po dvaceti minutách jejich tlak opadl. Druhou půli jsme drželi remízu a v závěrečné čtvrthodině jsme se dvakrát trefili. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě, měli jsme více šancí než domácí. Dobře zachytal brankář Pfleger, zápas se také povedl Světlíkovi a Peterkovi, podali výborné výkony."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] (63. T. György [-] ) , M. Janda [-] (86. M. Wágner [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Chirinciuc [-] - O. Kadlec [-] , M. Lukeš [-] , D. Pavlovič [-] , T. Lhotka [-] (59. L. Krásný [-] ) - K. Krejčí [-] , D. Říský [-] (84. Z. Cibulka [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , P. Macht [-] - P. Bendl [-] (61. L. Chocholatý [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , M. Vohrna [-] (89. T. Gita [-] ) - P. Škarda [-] (67. D. Feiferlík [-] ) , J. Peterka [-] (83. M. Brácha [-] )

ŽK: 21. J. Rojík , 62. M. Lukeš - 68. M. Vohrna , 88. P. Macht .
Místo: tráva. Počet diváků: 255. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - Krupka Pavel, Míč Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.