0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet znovu naděloval. Tentokrát v Čížové


Branky


0

Pražský tým si došel pro další suverénní vítězství, ke třem bodům z Čížové ho nasměroval dvougólový Pyšek. Naopak Jihočeši prohráli další zápas a krčí se na předposledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pyšek poprvé

Jak je již známo, z Čížové se nevozí body lehce. Specifické parametry hřiště a těžký terén znamenají pro mnoho týmů těžkou překážku, kterou nejsou schopny zdolat. Teď však na jich Čech zavítal pražský Motorlet, který s sebou vezl sérii třech vysokých výher v řadě. 

 

Od prvních minut tahal jihočeský celek za kratší konec, Pražanům se dařila kombinace mnohem více. Atraktivním fotbalem přehrávali čížovské a v 17. minutě se dočkali úvodního gólu. Po Foferkově výkopu se dostal míč až k Janu Pyškovi, který obloučkem překonal vyběhnuvšího Bébra. Osmdesát diváků další branku v prvním poločase nevidělo, Motorlet si víceméně v poklidu uhlídal své vedení.

Pyšek podruhé. A s Novotného bonusem

Začátek druhého dějství byl opatrný, oba týmy se snažily neudělat chybu v obraně. S přibývajícím časem domácí hru více otevřeli, čehož pražští hosté dokonale využili. V 65. minutě sklepl míč Novotný hlavou přímo do běhu Janu Pyškovi, který se krásně "angličanem" trefil a zvýšil na 2:0 pro svůj tým. Oba hráči si své role později vyměnili. Po ose Krolop - Pyšek - Pavel Novotný uklidil poslední jmenovaný balón do prázdné brány a stanovil skóre na konečných 0:3.

 

Motorlet tak nadále pokračuje ve skvělých výkonech a stoupá tabulkou, v následujícím kole doma však doma přivítá Tatran Sedlčany, přijde pravá prověrka! Sokolové z Čížové naopak táhnou sérii čtyř porážek v řadě a další víkend zajíždí do Roudného, kde je přivítají hráči Malše v čele s Rudolfem Otepkou. 



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
P. Novotný - hráč (Motorlet Praha): "Zápas nám vyšel jak výsledkově, tak herně. Byli jsme jasně lepší. Zápas měl být rozhodnut už v první půli. V Čížové se ale nebude vyhrávat snadno. Hřiště je přímo strašidelné, vypadá jak malé pole. Nechápu, jak někdo může povolit, aby se tady hrála divize."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - D. Borsuc [-] (46. Y. Korzh [-] ) , M. Rozhoň [-] , M. Brož [-] , M. Mácha [-] - T. Benetka [-] , J. Bulíček [-] (46. R. Šitner [-] ) , M. Batryn [-] (83. M. Müller [-] ) , R. Zahrádka [-] - M. Held [-] , M. Jirouš [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] , J. Jonáš [-] - J. Pyšek [-] , L. Dejl [-] , O. Měska [-] (64. J. Krolop [-] ) , Z. Koukal [-] (84. T. Rothe [-] ) , M. Podzemský [-] (87. N. Shpylchak [-] ) - P. Novotný [-] (83. R. Vardanyan [-] )

ŽK: 11. D. Borsuc - 45. J. Jonáš , 59. A. Tvrdý , 69. J. Krolop , 72. J. Karbulka .
Hráči zápasu: J. Pyšek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - Cihlář Jan, Němec Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.