0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2015 18:30

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová sezóna začala výhrou Aritmy


Branky


0

První utkání ročníku 2015/2016 se odehrálo v Rokycanech, kam zavítala pražská Aritma. A hosté díky Ivanu Pánkovi slaví zisk třech bodů za nejtěsnější výhru 0:1...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Aritmy potvrdil Pánek

A nová sezóna začala pěkně zostra. Už ve 2. minutě přišla obrovská šance hostů, Šimkovský nacentroval na malé vápno Rybkovi, kterého zradilo zpracování a zakončil nepřesně těsně vedle levé tyčky. Další okamžiky se odehrávaly převážně ve středu hřiště, kdy Aritma lépe kombinovala a domácí se snažili překonat hostující obranu dlouhými nakopávanými balóny. 18. minuta přinesla šanci Rokycan, jeden z domácích hráčů vyslal povedenou skákavou střelu na gólmana Starečka, ten se ale zaskvěl úspěšným zákrokem. Ve 25. minutě se povedeně uvolnil "pražský" Turbák, po postupu na bránu ale volil přihrávku místo střely, z šance tak nakonec nic nevzešlo. O 10 minut později se už hosté prosadili. Rokycany šly do přečíslení, špatný pas ale zachytil Ksandr, posunul míč na Hrabáka, jenž z první přenesl hru na levou stranu na rozběhnutého Macka. Jeho centru před bránu využil Ivan Pánek a levou nohou k tyči, nechytatelně pro brankáře, otevřel skóre. 

Další gól již nepřišel

Druhý poločas začal poklidně. Aritma mohla pojistit zápas druhým gólem znovu zásluhou Pánka, tentokrát ale po Hrabákově rohu nedokázal usměrnit míč do brány. Domácí i nadále využívali nakopávaných míčů, stoperská dvojice Ksandr - Cheremisin si ale se všemi nebezpečími poradila. Oživení hry a další příležitosti k pojišťovací druhé brance přinesl Romanovskyy, nicméně ani jedna z jeho třech velkých šancí gólem neskončila. Nejprve ho vychytal gólman Vild, když Romanovského nebezpečnou hlavičku po centru Pánka výborně vyškrábl na roh. Poté střídající hráč nešťastně vyřešil situaci 1 na 1 ve vápně a do třetice přišla jeho největší příležitost k vsítění gólu - mezi malým vápnem a penaltou tvrdě vypálil, nicméně jen doprostřed brány a Vild si poradil i tentokrát. V 78. minutě ještě měl dobrou šanci Hrabák, jeho střela šla ale vedle. Všechny tyto neproměněné šance mohly Aritmu mrzet - v nastavení zahrávali rokycanští po zbytečném faulu přímý kop přibližně 6 metrů za vápnem, ale míč šel vysoko nad.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma Praha): "Samozřejmě jsme rádi, že jsme vstoupili vítězně do sezóny. Řekl bych, že jsme po celý zápas byli lepší a fotbalovější, vytvořili jsme si podstatně víc šanci, bohužel jsme je neproměnili. Kdybychom dali pojišťovací gól, tak mohl být zápas klidnější."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Klír [-] , J. Krčál [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] - M. Černý [-] (46. P. Aubrecht [-] ) , M. Spěváček [-] (17. O. Král [-] ) , J. Hereit [-] , J. Procházka [-] - P. Jindřich [-] , R. Kropáček [-] (46. L. Aubrecht [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , O. Ksandr [-] , O. Cheremisin [-] , J. Šimkovský [-] (90. T. Volek [-] ) - M. Macek [-] (81. T. Modr [-] ) , L. Hrabák [-] , M. Ambrus [-] , O. Rybka [-] - I. Pánek [-] , T. Madej [-] (76. M. Romanovskyy [-] )

ŽK: 70. A. Heller - 87. M. Romanovskyy .
Hráči zápasu: L. Hrabák , J. Šimkovský .
Místo: tráva. Počet diváků: 223.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.