Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové galapředstavení se uskutečnilo v Praze, tamní Meteor si hravě poradil s Louny


Branky


5. V. Winter (p.) , 30. L. Horváth , 44. J. Frantl , 51. L. Horváth , 64. A. Hrdina , 66. J. Běhounek , 74. D. Hanek , 90. J. Běhounek - 67. L. Koubek , 72. L. Koubek
0

Fotbalisté Loun opouštěly naše hlavní město se sklolenými hlavami poté, co na hřišti Meteoru prohráli v devátém kole Divize B vysoko 8:2. Diváci, kteří přišli na stadion se bavili ofenzivním fotbalem. Hned tři hráči, z toho dva v domácím dresu, se zaskvěli dvěma přesnými trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové představení v Praze zahájil brankář

FK Meteor Praha vstoupil do zápasu skvěle a již po necelých pěti minutách zahrával pokutový kop, ke kterému se postavil brankář Václav Winter, a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. Další gól padl téměř po půlhodině hry a opět do sítě Loun, když se tentokrát prosadil hráč z pole, jmenovitě Lukáš Horváth. Skvělý poločas zakončil minutu před koncem obránce Jan Frantl. 

 

Domácí fotbalisté pražského celku odcházeli do kabin s tříbrankovým vedení, ačkoliv skóre mohlo být ještě vyšší. Oba týmy se sice snažily prezentovat útočným fotbalem, jenže góly stříleli pouze hráči Meteoru Praha, a to ještě jejich soupeř netušil, co přijde po přestávce.

Po přestávce byl k vidění střelecký koncert

Meteor Praha vedl po prvním poločase o tři branky a přítomní fanoušci ještě netušili, jak bláznivé tohle střetnutí ještě bude. Šest minut po přestávce vstřelil svůj druhý gól v zápase Lukáš Horváth, na jehož gól po hodině hry navázali v rozmezí necelých dvou minut Antonín Hrdina a Jakub Běhounek. Poté se kolečka brankového stroje domácího týmu na chvíli zadřeli a také hosté z Loun mohli prožít gólovou radost.

 

Minutu po šestém gólu Jakuba Běhounka se za stavu 6:0 pro Meteor Praha prosadil hostující Luboš Koubek, který vstřelil svůj první gól v zápase v 67. minutě a osmnáct minut před koncem na něj vzápětí rychle navázal. Louny prohrávaly po přesných střelách z kopačky Luboše Koubka 6:2, domácí ale nějaké komplikace nedopustili a v závěru zápasu ještě vstřelili dva góly, o které se postarali David Hanek a Jakub Běhounek, který vsítil svůj druhý gól v utkání. 



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
fkmeteorpraha.cz (internetové stránky FK Meteor Praha): „Ještě v neděli ráno si fanouškové, funkcionáři, ale i samotní hráči Meteoru lámali hlavu s otázkou, proč se jim v soutěžních zápasech nedaří střílet branky. Za prvních osm kol jich totiž dali pouze sedm. Až v 9. kole se jim podařil husarský kousek, když svému soupeři z Loun nasázeli hned osm gólů.“




Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - L. Horváth [-] , M. Čonka [-] , J. Frantl [-] , D. Vlasák [-] , K. Zelenka [-] (46. D. Hanek [-] ) , M. Minárčik [-] (64. D. Dvořák [-] ) , A. Hrdina [-] (81. P. Borkovec [-] ) , J. Šimek [-] , M. Daňhel [-] (69. P. Hromas [-] ) , J. Běhounek [-]

FK SEKO Louny
P. Švarc [-] - T. Šťourač [-] , F. Schettl [-] , R. Němec [-] , V. Trup [-] (79. M. Havlíček [-] ) , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] (60. L. Koubek [-] ) , M. Říha [-] , L. Jamrich [-] (69. M. Němec [-] ) , K. Krejčík [-] (46. D. Matyáš [-] ) , P. Vokurka [-] (69. M. Minařík [-] )

ŽK: 74. J. Šimek - 38. R. Němec , 62. D. Matyáš , 78. T. Šťourač .
Hráči zápasu: J. Běhounek , L. Horváth - L. Koubek .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Cihlář František - ŠTRINCL Pavel, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.