M. Veselý 61. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

21.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďas ukořistil velmi cenné vítězství


Branky


61. M. Veselý (p.)
0

Domácí fotbalisté bojují o záchranu, a tak musí bodovat co nejčastěji. Žďárští fotbalisté mohou děkovat vydařené druhé půlce, když domácího hráče v úniku fauloval Lašák a viděl červenou kartu. O čtvrt hodiny později vypadl hostujícímu brankáři míč z rukou, čehož chtěl využít Válek, ale byl faulován, načež rozhodčí Kneisl nařídil penaltu z níž domácí rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén toho moc nepovolil

Proti Tasovicím se dnes ve Žďáře hrálo na promáčeném terénu a na fotbale to bylo znát. I proto se v prvním dějství žádná akce ani střela neujala.

Zápas rozhodla jediná větší chyba utkání

Jediný gólový moment utkání přišel krátce po hodině hry. Strážci hostující svatyně Šebelovi vypadl míč z ruky, Válek toho chtěl využít a gólmanovi hostů nezbylo nic jiného než jej faulovat. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Michal Veselý - 1:0. Hosté však v závěru zápasu potvrdili, že nejsou na špičce divizní tabulky náhodou. Tasovice neměly ve zbytku utkání co ztratit. V závěru zápasu si však dokázaly i v oslabení vytvořit tlak i šance. Ty naštěstí pro domácí nevyužily



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd, trenér Žďáru: Bylo to takové vítězství vůle. Věděli jsme, že to bude o tom jednom gólu, který tým ho vstřelí jako první, a naštěstí jsme to byli my. Na konci utkání neměl soupeř v deseti co ztratit a měli jsme velké štěstí, že nějakou šanci neproměnil. Pro nás je to však v boji o udržení důležité vítězství.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] , M. Vomela [-] , I. Ujčík [-] - R. Sodomka [-] (75. E. Nuhič [-] ) , J. Mašek [-] , J. Nedvěd [-] , L. Trojánek [-] (46. L. Jurnečka [-] ) , J. Bureš [-] - T. Válek [-] -

TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , R. Lašák [-] , L. Hrazdílek [-] - K. Veselý [-] (84. M. Machač [-] ) , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , M. Blahoudek [-] - P. Kirschner [-] , M. Paul [-] (76. J. Čermák [-] )

ŽK: 72. M. Veselý - 52. K. Veselý , 60. T. Šebela , 63. R. Švarc , 65. M. Paul , 75. Z. Mička . ČK: 47. R. Lašák .
Hráči zápasu: Š. Wasserbauer , T. Válek .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kneisl Leoš - CHLEVIŠŤAN Karel, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.