3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:00

14.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice poprvé zvítězila v domácím prostředí, až brankami v samotném závěru


Branky


17. T. Padrtka , 87. O. Vícha (p.) , 90. R. Sklenář - 53. L. Zaoral
0

V posledním podzimním kole proti sobě nastoupily týmy z opačných pólů tabulky. Domací Bystřice se krčila ve druhé polovině tabulky Divize D, kdežto hostující Přerov se vyhříval v jejím popředí. Bystřice do té doby ještě neokusila radost z výhry v domácím prostředí a Přerov byl posílený kvalitními výkony a výsledky z předešlých mistrovských utkání. Kdo očekával jasné vítezství přerovanů byl na omylu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměnování šancí poprvé

První branka padla po akci, kdy hostující Hrabal poslal míč hlavou do svého pokutového území, čímž dal zrodu možnosti domácích, kterou musel hasit Bogdaň odehráním na rohový kop. A právě z něho se po centru Zbytkovského prosadil hlavou Padrtka. Přerované měli před obdrženou brankou velkou šanci v podobě Blažkovského, který pouze nastřelil domácího brankáře. Domací Bystřice byla nebezpečná zejména ze standartních situací, se kterými měla přerovská defenzíva plné ruce práce.

 

Lekce z produktivity po druhé

Osm minut po změně stran se podařilo Přerovu vyrovnat, velmi se vyznamenal Koutný, který po levé straně prošel až k brankové čáře kolem domácí defenzívy a na zlatém podnosu předložil míč Zaoralovi. V 66. minutě přišel pro hosty trest, který zřejmě rozhodl o osudu utkání. Bogdaň, hrající v poslední době ve vynikající formě, zkosil Prášila a sudí Jahoda mu ukázal kartu červené barvy. Paradoxně měl Přerov potom asi čtyři vyložené tutovky, ale ty zahodil. Za to je domácí tým potrestal. V 87. minutě zahrával domácí Malý rohový kop. Gólman Neoral vyboxoval míč zpět na jmenovaného hráče, který poslal míč opět do pokutového území. Tam na balon nedosáhli ani bránící hráči, ani vyběhnuvší gólman. Po odrazu nohou jednoho z útočících hráčů se míč kutálel do branky a možnost ho dorazit měl Prášil, kterého potáhl za dres Koláček a byla z toho penalta. K míči se postavil kapitán Vícha, poslal Neorala na druhou stranu a otočil misky vah ve prospěch Bystřice. V poslední minutě ještě neustrážil Koláček domácího Adamce, ten v úniku objel i vyběhnuvšího brankáře Neorala a nacentroval na Sklenáře, který pečetil hlavou výhru domácích.



Ohlasy k zápasu



1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič: "Takový je fotbal. Za druhý poločas musím kluky pochválit, za ten první určitě ne. Musíme si vzít ponaučení a nachystat se na zápas v Blansku"



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
P. Trávníček [-] - O. Vícha [-] - R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] - J. Chocholáč [-] , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] (79. J. Illek [-] ) , M. Malý [-] , M. Prášil [-] (90. D. Čech [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Zbytovský [-]

1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - R. Hýbner [-] , O. Václavíček [-] , D. Hrabal [-] , P. Bogdaň [-] - L. Bajer [-] , O. Kyselák [-] , D. Pavelka [-] (70. L. Koláček [-] ) - M. Koutný [-] , L. Zaoral [-] , T. Blažkovský [-] (90. T. Kytlica [-] ) -

ŽK: 35. O. Kyselák , 44. O. Václavíček , 86. L. Koláček . ČK: 66. P. Bogdaň .
Místo: Bystřice - tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - PFEIFER Michal, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.