5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár nadělil doma Šumperku pověstného "bůra"


Branky


16. J. Mašek , 29. L. Jurnečka , 35. J. Nedvěd , 45. R. Turek , 51. R. Turek (p.)
0

Nejlepším možným způsobem odpověděli na předchozí nevýrazné výkony i výsledky fotbalisté FC Žďas Žďár nad Sázavou. V 7. kole moravskoslezské divize D doma pěti góly nemilosrdně sestřelili posledního nováčka ze Šumperka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert domácích v první půli rozhodnul utkání

Doslova jako uragán vlétli fotbalisté Žďáru nad Sázavou do domácího zápasu proti Šumperku. Během úvodní pětiminutovky si vypracovali dvě gólové šance! Po dvou minutách hry se řítil sám na branku soupeře Nedvěd, ale neproměnil. Ve 4. minutě pak skončila střela Vomely na břevnu hostující svatyně. Tlak domácích vyvrcholil v 15. minutě, kdy Mašek na přední tyči líznul rohový kop a rozjásal diváky na tribunách - 1:0. Další branka padla v závěru první půhodiny, když Jurnečka zakončil rychlý brejk po standardce Šumperku - 2:0. Od této chvíle měli žďárští utkání plně pod kontrolou a jediným otazníkem byla výše konečného skóre. V 35. minutě šel míč po ose Veselý - Bureš - Trojánek, na konci krásné kombinační akce byl Nedvěd - 3:0. Minutu před pauzou pak Turek z voleje na zadní tyči využil další rohový kop - 4:0.

Golovou tečkou za utkáním byla nařízená penalta

Také po změně stran pokračovala ofenzivní přehlídka FC Žďas. Po pár minutách zahráli hosté ve vlastním vápně rukou, tudíž nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. K němu se postavil stoper Turek a zvýšil na 5:0. Po hodině hry mohl na tenisového kanára zvýšit střídající Chmelíček, svoji šanci však nevyužil. Zbytek utkání se pak dohrával v poklidném tempu, další branku však již diváci neviděli.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček - Trenér Žďáru nad Sázavou: Utkání proti Šumperku jsme zvládli dobře. V úvodu utkání jsme nevyužili dvě dobré brankové příležitosti, ale již v 16.minutě jsme udeřili z rohového kopu. Poté jsme vypadli z tempa, ale pomohla nám brejková příležitost a zvýšení na 2:0. Následně jsme utkání v poklidu kontrolovali a přidali další branky. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Maška.

FK Šumperk
Bohdan Hecl - Trenér Šumperka: U našeho "A" týmu jsem po odchodu hlavního trenéra krátkou dobu, nebylo moc času tolik herních variant vylepšit, ikdyž některé dílčí úspěchy se již dostavily. Do Žďáru jsme jeli s jasným cílem, dovést alespoň bod. Upozorňoval jsme hráče skrze videa, že nás čeká opravdu těžký protivník, který má ve svém týmu řadu šikovných hráčů. Říkali jsme si že jednou z největších předností Žďáru budou standartní situace, což se potvrdilo. V první polovině jsme předvedli řadu chyb, soupeř trestal a zaslouženě vedl po půli 4:0. Do druhé půle jsem tým burcoval, aby byl poločas takovým odrazovým můstkem do dalších klání, ale po dvou neproměněných šancích jsme ještě jednou inkasovali. Utkání se nám nepovedlo, trápí nás silná marodka, hráči se pomalu vrací, naše situace je velmi složitá.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] (62. A. Chmelíček [-] ) , J. Mašek [-] , R. Kunstmüller [-] , L. Jurnečka [-] (78. V. Frieb [-] ) , L. Trojánek [-] (67. T. Ločárek [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Turek [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-] , J. Bureš [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - E. Kotzmann [-] , L. Reichl [-] , J. Nemeth [-] (59. T. Šabršula [-] ) , R. Skopal [-] , T. Hruda [-] - L. Horák [-] , V. Konečný [-] (77. D. Barcal [-] ) - G. Pezzotti [-] (70. M. Rýznar [-] ) , J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] -

ŽK: 70. O. Berky - 30. L. Horák , 42. R. Skopal .
Hráči zápasu: R. Turek , J. Mašek - M. Podhorný .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Svoboda Radek - KONDLER Petr, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.